2777
2789
عنوان

بارداری خواهرم و تهوع های ناتمامش

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 34 پست
والا بچه هر چی نیاز داشت از من گرفته بود ان شاالله بچه تون سالم و سر حال متولد بشه.

ای جونم خدا حفظش کنه برات.ممنون عزیز دل انشاالله

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه سومم ۵۳ بودم الان شدم ۴۹ بخاطر ویار اما خیلی بهترم یسری چیزا رو رعایت کردم بهتر شدم اما فکر ک ...

انشاالع ک عزیزم وزن بگیری به سلامتی نینیت دنیا بیاد ..اره خواهر من خیلی بد ویاره 

دلتنگ چهره ای هستم ک نمیدانم خاک با او چه کرده است ..دلتنگتم داداشم ...

بچه که خودش هر چی نیاز داشته باشه از بدن  مادر میگیره 

همسایه ما کل ۹ ماه رو ویار شدید داشت با لک بینی و استراحت مطلق بود ،  زایمان که کرد دیگه خوب شد 

حتی اگر بالا میاره بعدش هم باز غذا بخوره 

احتمالا خواهرتون ویتامین ب بدنش کمه بهش لواشک الو و خود الو زیاد بدید ، بعد از غذا لیمو سبز بهش  بدید بانمک بخوره هم عطرش هم طعمش حالت تهوع رو آروم میکنه

منم باردارم البته یک و ماه نیم هست خیلی حالت تهوع دارم برام دعا کنید

ایشالله ک عزیزم خوب بشی 

بچه که خودش هر چی نیاز داشته باشه از بدن  مادر میگیره  همسایه ما کل ۹ ماه رو ویار شدید دا ...

ممنونم گلم از راهنماییت