2777
2789
عنوان

نگران یه نفرم😥😥

361 بازدید | 16 پست

یه نفربود شروع کرده بودبه لایک کردن پست هام ازروزاول فعالیتم توسایت تا الی آخر.چندروزیه پست هامولایک نمیکنه 😥😥😥نگرانش شدم 😥یعنی سرش کجاگرمه😭😭😭دیگه درگیرم نیست یعنی 😜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوشحال باشه چرا نگران

جدی یعنی الان خوشحاله اخه بدطورپیگیرم بودازاینطرفم میگم نکنه سرش جای دیگه گرم باشه دنبال کارگاه بازی رفته باشه آخه خیلی کنجکاووکارگاه بود

من خودم زمانی میرم سراغ پست های سابق یک نفر که شک کنم کاربری دوم کسی است .

و خوشبختانه، کاربرها همیشه نمیتونن نقش بازی کنن و دروغ بگن .برای همین از کامنت هاشون در تاپیک های دیگر راست هایی در میاد 😁

بعد کاربرها از اینکه دست شون رو میشه ناراحت میشن...

شما اگر رو راست هستین نگران لو رفتن نباشید .

مثلا کامنت خیلی قدیمی شما در مورد فوق لیسانس بودن، یک درد و دل غمناک نیست که لایک بخوره .یک حقیقت هستش ⚘

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من خودم زمانی میرم سراغ پست های سابق یک نفر که شک کنم کاربری دوم کسی است . و خوشبختانه، کاربرها همی ...

کارگاه کسی که حسابش پاکش چه منتش به خاکه.تنهاکاربری من تونی نی سایت همینه.چقدم ضایع شدی خدایی 😂😂😂😂😂😂من جات بودم تاچندماه افسردگی میگرفتم.اولا وقتی بهتون میگن کارگاه گچت سایت ناراحت نشید دوماازکجامیدونیدمن باشمابودم چرااینقدخودتونومهم فرض میکنید؟؟؟؟؟ درضمن اگه ناراحت نمیشی من توشهرتون باغ داریم زن داداشم واسه اونجاست .کاملاخانواده شوهرتونومیشناسم ازجریان ازدواجتون باخبرم حق داشتن مادرشوهرگرامیتون که باازدواجتون مخالف بودن 

من خودم زمانی میرم سراغ پست های سابق یک نفر که شک کنم کاربری دوم کسی است . و خوشبختانه، کاربرها همی ...

@نی_نی_یار_پنج  ایشون بارهامنومتهم میکنن به کلاهبرداری یاکاربری دوم داشتن تمام پستهای منوازاول دارن لایک میکنن هرتاپیکی بزنم اماده ن تشریف بیارن نسبتی باهاتون دارن؟چطوری به پستهای من دسترسی پیدامیکنند؟چرااجازه تهمت براایشون مجازه؟لطفایه باربراهمیشه جواب بدید

[QUOTE=304007577]من خودم زمانی میرم سراغ پست های سابق یک نفر که شک کنم کاربری دوم کسی است . و خوشبختانه، کاربرها 

@نی_نی_یار_3عزیزشماباچندکاربرخیلی بامماشات برخوردمیکنیدبعدازاینکه ایشون ودوستان بارهابمن تهمت وحرف نامربوط زدن فقط گفتیددفعه دیگه دوتاتون قطع دسترسی میشیدچراهرتاپیکی بزنم ایشون بخودشون میگیرن یاچطوربه تمام پستهای من دسترسی پیدامیکنند؟؟؟لطفاهم اگرمن کاربری دیگه توسایت دارم اعلام کنید