2777
2789

۲۵ سالمه 

۷سال پیش کنکور دادم 

بهترین رتبه 

اون موقع به شرایط دانشگاه فرهنگیان فکر نمیکردم که حقوق و مزایا  داره ولی عاشق معلمی بودم 

اولین چیزی ک زدم تربیت معلم بود 

اما اون سال بر عکس سال های بعدش خیلی کم جذب نیرو داشت 😔😔😔😔😔

اون موقع برام ممهم نبکد رفتم ی رشته ی خوب تو دانشگاه دولتی خوندم

اما بعد فارق التحصیلی دیدم خیلی بهش علاقه ندارم

به روحیاتم نمیخوره 

الان دوساله خود خوری میکنم 

حالم خیلی بده 

انگار زندگیمو باختم 

وقتی میشنوم یکی یا سه برابر رتبه ی من پایین تر فرهنگیان قبول شده قلبم به درد میاد 

هر شب دارم از خدا گله میکنم 

با دل شکسته نوشتم براتون 

یه جمله بهم بگید جوونه بزنه تو دلم 

امیدوارم سال دگ بیام این تاپیکو ببینم

بگم خدایا شکرت فهمیدم حکمتت چی بوده ک قبول نشدم 😣😞

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

همین که تنت سالمه خداروشکر

سنی نداری که کلی ازمون هست میتونی شرکت کنی

خدا شاید شغل بهتری برات در نظر گرفته🤗

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمون استخدامی نمیتونی بدی؟

ببین آزمون دادن و هفت خوان رستم طی کردن کجا

اینکه الان من ۷ سال بود سابقه داشتم کجا 

میسوزم 

مثله شمع میسوزم چون رتبه م عالی بود 

من شدم ۱۵۰۰ 

امسال یکی از دوستام با ۹۰۰۰ قبول شده 

این عدالته ؟؟؟؟؟

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

خب با رشته خودت هم میتونی نمیتونی مدارس غیر انتفاهی تدریس کنی، فرهنگیان مگه چیه حالا، تو هر رشته ای باشی اگه نمراتت خوب باشه استاد هم میتونی بشی

چشم دل باز کن که جان بینی، آنچه نادیدنیست آن بینی
همین که تنت سالمه خداروشکر سنی نداری که کلی ازمون هست میتونی شرکت کنی خدا شاید شغل بهتری برات در ن ...

تنها امیدم همینه ک خدا برام چیز بهتر در نظر گرفته 

حالا مگه سابقه کار چقد رو حقوق تاثیر داره اگه واقعا علاقه داری بشین بخون استخدام شی منم می‌خوام شروع کنم برا استخدامی

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

چه میشه کرد همش که نیاید به خدا بپرسم ته همه اتفاق ها که براش همه تلاشتو هم میزاری یه حکمتی ازخداست 

منم به مشکل شما داشتم میخواستم ثبت نام کنم برای کنکورش اون زمان حد سنی ۲۰ بود نتونستم چند سال بعد فهمیدم حد سنی رو کردن ۲۴ که باز هم سن من گذشته بود 

خب با رشته خودت هم میتونی نمیتونی مدارس غیر انتفاهی تدریس کنی، فرهنگیان مگه چیه حالا، تو هر رشته ای ...

من همین الانش هم معلم غیر انتفاعیم 

معلما راضی 

مدیررراضی 

دانش آموزا راضی 

چرااااااااا استخدام رسمی نباید باشم؟؟؟؟

چرا نباید الان دستم تو جیبرخودم باشه 

من ک تلاشمو کردم چرا نشد 

ببین آزمون دادن و هفت خوان رستم طی کردن کجا اینکه الان من ۷ سال بود سابقه داشتم کجا  میسوزم&n ...

رشته خوبی باید رفته باشی پس.ببین‌ تو رشتت میتونی چیکار کنی.زندگی همینه دیگه خیلی عجیبه که فرهنگیان نیوردی با این رتبه .ازمونم بده حالا سابقت کمتر بشه خیلی مهم نیس 

حالا مگه سابقه کار چقد رو حقوق تاثیر داره اگه واقعا علاقه داری بشین بخون استخدام شی منم می‌خوام شروع ...

حرف من چیز دگ س 

من الان باید ۷ سال بود استخدام میبورم 

میدونی چقدر برای رتبه ی خوب کنکورم زحمت کشیدم ‌‌،،

الان که باید از صفر شروع کنم