2777
2789
عنوان

قندشکن خوب میخوام

107 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها.میشه بهم یه قندشکن خوب معرفی کنید برای ای*نستا؟سرعتش خوب باشه

از این مدلا که هردفه سرور جدید میدن باشه که عالیه

خواااهش🥺🙏

به سرنوِشتی اِعتقاد دارم که توش مَنو -طُُ- تا اَبد باهَم باشیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکساله هولا وی پی  ان دارم همیشه وصله

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

چرا قندشکن میگید ؟

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

اینگلیسیشو تایپ‌میکنید؟

Hula vp n

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋
همین الان اینو دارم پدرمو در آورده که

ن بابا بزارش رو سرور اولی

چون اسم اصلیشو بگیم تایپیک ثبت نمیشه🥴

نمی دونستم !

من گفته باشم بعدا  مدیون کسی نباشم ،فقط در صورت درخواست شما صلوات رو میفرستم و همین دیگه ،،،،،سعی کنیم به انتخاب دیگران ،سلیقه دیگران احترام بذاریم خودمون رو عقل کل ندونیم ،آرزومه خدایا زن داداشم عاقل بشه ،دست از حسادت و توهم در مورد ما برداره ،یه روزی بیام بگم به آرزوم رسیدم داداشم دیگه از دستش خسته شده 😔😔😔 

جدی پس چرا ماله ما حتی با قند شکن نمیگیره ؟؟؟ چیکار کنم

اول برین تنظیمات اینستاتون زبانو انگلیسی کنین 

دوم فی لتر شکنو خاموش کنین سوم برین تنظیمات گوشیتون ازگزینه ها برنامه اینستارو پیدا کنین اون پایین توقف برنامه رو بزنین 

بعد گوشیتون رو حالت پرواز قرار بدین بعد ازحالت پرواز در بیارین

اینترنت رو روشن کنین برین اینستا