2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی چیزا هم واسه دخترا قفله شما هم میتونی از این مگنتیا استفاده کنی جلوی خانواده درش بیار

دارم ولی خیلی تابلوعه ک فیکه منم از چیزای فیک اینطوری ک زیاد تابلوعه خوشم نمیاد هیییییی

تازه یه مدتیم گوشمو سوراخ کردم می ذاشتم وقتی میرفتم بیرون میومدم خون در میاوردم 

اینقدر این کارو کردم گوشم خونی شد بعدم بسته 🥲

God does not exist
دارم ولی خیلی تابلوعه ک فیکه منم از چیزای فیک اینطوری ک زیاد تابلوعه خوشم نمیاد هیییییی تازه یه مدت ...

امیدوارم زودتر این تعصبات الکی از بین بره و همه آزاد بشن

خب خیلی چیزا هم واسه دخترا قفله شما هم میتونی از این مگنتیا استفاده کنی جلوی خانواده درش بیار

نمی خوام تبعیض جنسیتی قائل شم همه هم در یه حدیم ولی دخترا زندگی راحت تری دارن 

God does not exist
امیدوارم زودتر این تعصبات الکی از بین بره و همه آزاد بشن

فک نکنم وقتی خیلیا تو یه سایت تعصبی و با افکار پوسیده حرف میزنن تعصب برداشته نمیشه 

برداشته هم بشه همه مردیم و دلخوش نمی ریم 

God does not exist