2777
2789
عنوان

لجبازی خواهرزادم با من

250 بازدید | 28 پست

توروخدا اگ میتونید راهنماییم کنید

یه خواهر دارم بچش ۷ سالشه هروقت تنها بیاد پیشم چیزی نمیگه ولی تا چندساعت پیششم شروع میکنه ب بد رفتاری 

مثلا میرم خونشون میگه بلند شو برو خونتون

حالا خیلیا میگن بچه ولی واقعا چرا این کارارو میکنه بچه های برادرم هم سن خواهرزادمم یا بزرگ‌تر یا کوچیکتر اصلا از این حرفا نمیزنن

یارب نظر تو برنگردد

عصر مامانم زنگ زد گفت شب بیاین خونمون خواهرم گوشیش خراب بود سر راه رفتم خونشون بهش اطلاع بدم ک باهم بریم گفت نمیام ولی دخترمو ببر خواستم بگم ن گفتم ناراحت میشه اخه خیلی با خواهرم خوبیم

بعد ک رفتیم تا چند ساعت خوب بود بعدش برادرم اینا اومدن سر سفره شروع کرد گفت خاله بچت بی تربیته درصورتیکه دخترم یکسال و نیمشه

بعد باز شروع کرد حرف بد گفتن 

اخرشم بلوا ب پا کرد گریه زاری دوبار با دمپایی جلو برادرم و زنش منو زد ب من گفت بیشعور خیلی خجالت کشیدم

و آخرش زنگ زد ب باباش ک اگ خاله بمونه خونه آقاجون من نمیمونم باباشم آدمیه ک دنبال حاشیه

آخرش ساعت ۱۲ با بچه کوچیک اومدم خونمون 

یارب نظر تو برنگردد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل جای دیگه است بچه مشکلی نداره

اخه بچه مشکل نداره تا موقعی ک تنهاس چیزی نمیگه ولی چشمش ب یکی میفته اینجوری میکنه مثلا میرم خونه بابام میگه خاله کاش تو نمیومدی حرفاش مث حرفای باباشه اونم همش میگه تو چقد میای اینجا(منظورش خونه بابامه)

درصورتیکه من خیلی خواهرزادمو دوست دارم تولد عیدی براش کادو می‌خرم 

میاد خونمون بهترین پذیرایی ازش میکنم چیزایی ک دوست داره براش درست میکنم از غذا و خوراکی و نوشیدنی و کیک و هرچیزی ک شما فکرشو بکنید ولی نمی‌دونم چرا اینجوری میکنه با من 

یارب نظر تو برنگردد
نه مشکل تو خونه خاهرته 

متاسفانه باباش اینجوریه 

من میرم خونه بابام اگ خواهرم باشه نمیگه زن منم اینجاس میگه تو چقد میای اینجا 

یا میگه خونه بابات برا توئه 

من جایی اصلا نمیرم 

سر حرف اینا یکسال و نیمه خونه بابام کمتر میرم 

یارب نظر تو برنگردد
نه  عزیزم رفتار خودت خواهرت باشما خواهرشوهرت  ببین دلیلش چیه که ازت بدش اومده

نمی‌دونم از موقعی ک دخترم بدنیا اومده اینطور شده 

وقتی نمیرم پیششون زنگ و زنگ خاله بیا خونمون دلم برات تنگ شده وقتی میرم خوبه میاد خونمون هم خوبه ولی بجز خونه خودمون و خودشون هرجای دیگ باشم میگه تو چرا اومدی،،یا کاش تو نمیومدی😢

یارب نظر تو برنگردد
اخه بچه مشکل نداره تا موقعی ک تنهاس چیزی نمیگه ولی چشمش ب یکی میفته اینجوری میکنه مثلا میرم خونه باب ...

خوب خوبه میگی پدرش هم میگه

بچه آینه بزرگ ترهاست مثل طوطی فقط داره تکرار میکنه

خوب خوبه میگی پدرش هم میگه بچه آینه بزرگ ترهاست مثل طوطی فقط داره تکرار میکنه

خب برا این حرفا خیلی کوچیکه 😢

من امشب اینقدر خجالت کشیدم جلو همسر برادرم ک حد نداشت ک آخر مامانم صداش کرد نمیومد از عصبانیت گفتم درک ک نمیاد رفت تو حیاط بلند بلند گریه کردن 

یارب نظر تو برنگردد
نمی‌دونم از موقعی ک دخترم بدنیا اومده اینطور شده  وقتی نمیرم پیششون زنگ و زنگ خاله بیا خونمون ...

عزیزم برا دخترته پس،چون بقیه ب بچت توجه میکنناون خوشش نمیاد ی جورحسودیه 

هرچه دادم به اوحلالش باد