2777
2789

این روزا خیابونا پر شده از زنایی ک همش آرایشگاهن و لباسای باز میپوشن انواع ژل لب و صورت و مژه و ناخن و...تتو بدن و..

من هیچ کدوم اینکارا رو نمیکنم 

لاک میزم آرایش میکنم همیشه ظاهرمم همه تعریف میکنن

اما هرکار بخوام بکنم شوهرم میگه نه خوشم نمیاد 

احساس میکنم از بقیه کم ترم احساس میکنم عقب موندم

نه مویی رنگ میکنم نه کراتین و هیچ کار..۲۵ سالمه

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

من همون لاک و آرایش و هم انجام نمیدم

حداقل از من جلویی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم ولی سعی میکنم بیشتر ایرادات مو برطرف کنم تا اینکه مثلا ژل بزنم،من فکر میکنم واسه کاشت مژه و ابرو و این کارا هنوز خیلی زوده جا داره چند سال دیگه هم طبیعی بمونم ،ولی فقط ریزش مو دارم و همه زنا جدیدا مو قشنگ شدن از این خیلی ناراحتم

منم موهام مشکیه ناخنمو ژلیش میکنم هرماه چن ماه یبار فیشیال برم با لیزر ولی لباس خیلی میخرم مژه گذاشتم دیگه خوشم نمیاد ژل لب گونه ایناهم نزدم ولی ابروهامو کاشتم چون اصن نداشتم

تو خیلی خوبی من زیر ابرو هم برنمیدارم. شوهرمم میگ بو عطر و اینا ندی. حس میکنم غریبه ای😐

شوهر منم خیلی گیر میده خیلی اعصابم خورد میشه 😭

من همون لاکو آرایشم هیچوقت ندارم خداروشکر میکنم که ارزش واقعی ی زنو بهم نشون داده که بخاطر نبود این ...

وقتی الان همه انقدر به خودشون میرسن ادم حس عقب موندگی میکنه 

من همیشه شوهرم بهم میگه زیباییت تو سادگیه نمیدونی وقتی ارایش نداری چقدر خوشگلی اگه میدونستی هسچوقت ارایش نمیکردی اما من دوست دارم 

منم مثل توام و همسرم میگ نچرال خوبه مثلا رنگ میکنم میگه مشکی بهتره رنگی بهت نمیاد .فقط لنز دوست داره ...

شوهر منم لنز دوست داره ولی اونم عروسی به عروسی میزارم حال لنز ندارم 😂😂

منم همینطورم ولی سعی میکنم بیشتر ایرادات مو برطرف کنم تا اینکه مثلا ژل بزنم،من فکر میکنم واسه کاشت م ...

اره دقیقا همه موهاشون کراتین و رنگ 

من همون لاک و آرایش و هم انجام نمیدم حداقل از من جلویی

😂😂😂

چرا انجام نمیدی عزیزم 

وقتی الان همه انقدر به خودشون میرسن ادم حس عقب موندگی میکنه  من همیشه شوهرم بهم میگه زیباییت ت ...

اشتباه فکر می‌کنی عزیزم 

اونایی که به خودشون میرسن همه ن ولی خیلیاشون خیلیاشون عقده دیده شدن دارن چون از همون کودکی و نوجوانی هیچوقت مورد توجه نبودن ،چون جز ظاهرشون چیزی باارزش‌تر ندارن برای نشون دادن هویتشون  

آرایش میکنن و لباسهای زننده می‌پوشن مثل عروسک داخل ویترین که هرکس رد میشه ی نگاهی بندازه اینا تو دلشون ذوق کنن 

لطفاً به حرفای همسرت گوش کن شخصیت و وقارو حیا و نجابت مداله افتخاره که این روزا خیلیا پسش میزنن ولی حتی فیلسوف و نویسنده های غربی متوجه شدن باارزشترازاینا برای زن هیچی نیست هیچی