2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چاپار بدترین پست ن ، ارگانی بود ک تابحال باهاش برخورد داشتم با بی ادبی و توهین و کتک کاری بسته منو ی ...

وااای دقیقا منم

اصلا نیاورد

گفت بیا دفتر ببر بسته ات رو

دفترش هم جهنم دره ای بود ک نگو

رفتارش هم بی ادبانه

تیپاکس هم همین طور

وااای دقیقا منم اصلا نیاورد گفت بیا دفتر ببر بسته ات رودفترش هم جهنم دره ای بود ک نگورفتارش هم بی اد ...

بازم یسری بسته داشتم هرچی اصرار کردم با چاپار نفرستین با اون فرستادن🥴 یک میلیون پول پست ازم گرفت دقیقا یک میلیون و ۱۲۰ هزار تومن ولی بازم مجبورم کردن حضوری برم بسته رو تحویل بگیرم منم چون رو بسته حساس بودم بخاطر بستم گرفتم ژنگ زدم چاپار بگو بیارین دم خونه، هی گفتن باشه پیگیری میکنیم زنگ زدم واحد شکایات گفتم سری پیش کار این شعبه ای ک میگین برو ازش حضوری بگیر کشید به دعوا و کتک کاری ! واقعا طرف کتک کاری کرد بسته منو پرت کرد

گفت نه راستش ما اینجا توزیع حضوری نداریم خودتون باید برین تحویل بگیرین😐 بسته ای ک خودم برم تحویل بگیرم این چه پول پستیه که گرفتن

من بسته داشتم دو بار

سالم و سریع رسید ولی یه مشکلی داشت

باید حضوری میرفتی تحویل میگرفتی و اون سوله خیلی جای بی در و پیکری بود

💍❤️{کاربر قدیمی}اللهم عجل لولیک فرج///منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠(((درخواست دوستی نمیپذیرم،مرتیکه من متاهلم هی درخواست ندید به جای اینکارا دنبال پدر حقیقیتون باشید ممنون)))

چاپار افتضاح هستیپاکس هم همین طورجفتشون به درد نخورن و همچنین بی ادب

من تالا واقعا با کسی وارد درگیری فیزیکی نشدم! واقعا دارم میگم ولی این چاپار ک دقیقا ی ربع مشخص کرد گف بیا بسته اتو تحویل بگیر توزیع نداریم، هم با بی ادبی پرتش کرد و گوشیم افتاد و کارو رسوند ب کتک کاری و بد و بیراه!پول پستشم تا در خونه بود!

بازم یسری بسته داشتم هرچی اصرار کردم با چاپار نفرستین با اون فرستادن🥴 یک میلیون پول پست ازم گرفت دق ...

اره

پشتیبانی چاپار و تیپاکس افتضاح

اصلا اهمیتی ب مشتری نمیدن

تااااا ابد فقططط پست✅