2777
2789

اینایی که تو هر امور به خودشون اجازه اظهار نظر میدن و چرت و پرت میگن یا الکی تا ی تاپیک میبینن نی نی یار تگ میکنن ک گزارش

بابا جمع کن برو بابا هوف خسته مون کردید

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

دقیقا

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

نمیدونم عقده کجا رو دارن اینا

آدم دست و پاش یخ میکنه از عصبانیت 🤮😖

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
تاپیک غیر اخلاقی حقشون هست تگ کنن😶‍🌫️

اون آره بحثش جداست خودمم تگ میکنم

ولی تو موارد دیگه الکیه

ولی مثلا ی تاپیک میزنی پشت بندع ی تاپیک

یه عده دنبال سوژه میان میگن وای تاپیک قبلیت ک بز بودی چیشد آهو شدی 🙄🙄😒😒😒