2777
2789

نامزدم کارمند دانشگاهه دو روز در میون هم عصر ها میره کلینیک تا ۱۰ شب اونجاست 

چند ساعت پیش فامیلشون از تهران زنگ زد گفت تو دوربین داری کار عکاسی و ادیت و ایناهم که بلدی یه جا معرفیت میکنم بعدظهر ها بعد دانشگاه یه ساعت برو اونجا عکاسی کن ماهی ۵ تومن میدن من اولش خوشحال شدم گفتم خیلی خوبه یه ساعت چیزی نیست بعدش فهمیدم مدل ها همه خانومن اونا لباس میپوشن نامزد من عکس بگیره ازشون ما توی گلستان زندگی میکنیم توهین نباشه دخترای گرگان بعضی هاشون بی حیان اینایی ک اینجور جاها کار میکنن من مطمئنم لباسشونم جلو عکاس عوض میکنن کاملا بی بند و بارن همینجوریش تو خیابون تو شهرمون انگار لباس ندارن وای به حال اینکه مدل ان و هی باید لباس عوض کنن نامزد منم یه شخصیت خیلی شوخ داره زود صمیمی میشه باهمه گرم میگیره هرکاریم کردم این اخلاقش کنترل نمیشه 

دارم دیوونه میشم واقعا نمیدونم چیکار کنم 

حقیقتا اگ کار جدیدش همونجوری باشه که فکر میکنم نامزدیمو بهم میزنم با اینکه خیلی دوسش دارم...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمند دانشگاه هست کلینیک هم میره عکاسی هم بلده چندتا شغل میخواد این نامزدت بسه دیگه این یکیو نمیخواد بره

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕