2777
2789

برا تهران باشه 

داداشم گوشاش کیپ و درد و گاهی سرگیجه داره 

نمیدونم منییر هست یا نه 

تستی هست که مطمئن بشیم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص گوش و حلق و بینی .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ببین من مینیر دارم فقط سرگیجه دارم گاهی. اصلا گوش درد و کیپ شدن گوش ندارم. برای مینیر هم بالش بلند بزاره زیر سرش. سرش را یهویی تکون نده. نمک  زیاد نخوره. موبایل زیاد استفاده نکنه. یه قرص هم دکتر داد هروقت حس میکنم سرگیجه میخواد شروع بشه میخورم خوب میشم. چند تا دکتر رفتم اوایل تشخیص ندادن. یکی میگفت ویروسه، یکی میگفت مسمومیته یکی میگفت برو دکتر مغز واعصاب. ولی دکتر گوش و حلق و بینی تشخیص داد 

شما چطور تشخیص دادن؟فشار منفی همون‌منییره دیگه ؟؟

نمیدونم دکتر گوش معاینه کرد.گفت یه کریستالهایی  وجود داره داخل گوش میانی که برای شما از جاش کنده شده. حالا یا سرت جایی ضربه خورده یا سرت رو محکم تکون دادی. و از این به بعد مراعات کن. عطسه محکم نکن. سرت جایی نخوره تا دوباره اون کریستالها سرجاشون قرار بگیرن. فشار منفی منظورت چیه؟ 

نمیدونم دکتر گوش معاینه کرد.گفت یه کریستالهایی  وجود داره داخل گوش میانی که برای شما از جاش کند ...

دکتر اصلا اسم‌منیر رو نیوورده 

تست شنوایی گرفتن ازش گفتن فشار منفی داره گوشش

نمیدونم دکتر گوش معاینه کرد.گفت یه کریستالهایی  وجود داره داخل گوش میانی که برای شما از جاش کند ...

دکتر اصلا اسم‌منیر رو نیوورده 

تست شنوایی گرفتن ازش گفتن فشار منفی داره گوشش