2777
2789

من تو تایپک قبلم گفتم شوهرم پول داده برادر شوهرم و الان اون حسابش خالیه و شوهرم چک دست مردم داره و...

بچه الان دو روزه شوهرم خیلی گوشه گیره خیلی سعی میکنه باهام خوب باشه ولی نمیتونه منم هرچی دورش میگیرم باهاش حرف میزنم غذای مورد علاقش درست میکنم فایده نداره 

بهش گفتم طلا هام بفروش پسندازم دارم بخاطره ی جوری پول پیدا میکنم چکه رو پاس میکنیم عصبی شد گفت محاله دست طلا های تو بزنم 

اگر کسی نظری داره میدونه چیکار کنم حالش بهتر شه در حقم خواهری میکنه بگه 😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال و منال یه روزی میاد جاشو پر میکنه.

اولین کار قطع رابطه با همین برادرشوهر .  هیچکس اندازه برادرشوهر  به زندگی ادم ضربه نمیزنه .

بعدشم کلا طلاهاتو بفروش .

کلا همه طلبهاتون رو بدید .

با کل خانواده شوهرتونم قطع رابطه کنید .

باعث تموم بدبختیا .

بعدش تنهایی زندگی کنید .  در این وضعیتتون دستت رو نمیگیرن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهش میگم طلاهام بفروشم گوش نمیده  بخدا دارم دق میکنم 😔

پس بی خیال شو .

چون طلاهاتو بفروشه بدهیا رو بده .

با خاموادش قطع رابطه نمیکنه . بازم ضرر مالی میزنه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به پدر یا مادرشوهرت بگو که از دست برادرشوهر داره سکته میکنه شاید اونها بتونن کمک کنن و به برادر شوهر ...

اونا خودشون میدونن شوهرم جلو همونا با داداشش بحثش شد

عزیزم خودت برو طلا هات رو بفروش و پول رو بهش بده بگو وقتی تو اینقدر ناراحتی طلا رو می خوام چیکار &nb ...

همین کارو میکنم ولی طلا های من نصف اونم نمیشه خیلی بشه ۱۰۰ ۱۳۰ تومن 

یعنی کل نقدینگی رو دادین ماشین چی گرفتین که میلیاردی اومد پایین

نمایشگاه ماشین داره ماشین خارجی داشن خیلی از قیمتش افتاد 

حتی همون پارسم ۲۰۰ ۳۰۰ تومن از قیمتش افتاد همین شد که ضرر میلیاردی کردیم😪

اونا خودشون میدونن شوهرم جلو همونا با داداشش بحثش شد

خودت کمک. کن به شوهرت و بعد کلا از خانواده شوهرت فاصله بگیرید قرضی وام طلاهات بفروش به شوهرت بگو سلامتیش برات مهمتر ه بعد دوباره همه چی درست میشه و این جور وقت ها همه رو میشناسی وسره رو ازناسره تشخیص میدی زمین گرده بالاخره ظالم حساب پس میده به شرطی که مظلوم قویتره