2777
2789
عنوان

درمان زخم های روی دست دخترم چیه

519 بازدید | 11 پست

عرض ادب.دختر۶ساله ام سه چهارروزی میشه روی ساعد یک دستش چند دانه زده بعد آبدارشد و بعد آبش که خالی شده تبدیل به زخم شده.پماد تتراسایکلین چشمی و پماد موپیروسین زدم.یه مقدار بهتر شد.اما دوباره الان روی ران پاش دوتا زده.رد زخماش هم ناجور میشه.به نظرتون چکار کنم؟لازمه ببرم دکتر یااینکه پماد خاصی باید بزنم؟اصلا نمیدونم از نیش پشه هستش یا چیزی بهش نمیسازه اینطور شده.اولین باره اینجوری شده.درضمن دوماه قبل هم ابله مرغون گرفت تموم شد.ممنون میشم از راهنمایی بزرگواران.

سالک نیست ؟  اگه زخمش دو هفته باقی بمونه احتمالا سالک  

جدی بگیرید

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالک نیست ؟  اگه زخمش دو هفته باقی بمونه احتمالا سالک   جدی بگیرید

فکر نمیکنم.چون سالک به این راحتی ها خشک نمیشه.اولین زخمش و با پماد تتراسایکلین چشمی که زدم بعد از دو روز خشک شد.الان ردش فعلا نرفته.داره پوست میندازه

فکر نمیکنم.چون سالک به این راحتی ها خشک نمیشه.اولین زخمش و با پماد تتراسایکلین چشمی که زدم بعد از دو ...

خوب پس شاید اگزما باشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

ببر دکتر پوست. پارسال دختر من یه مدلی کهیر و جوش زده بود از پشت گردن و همینجور زیاد شد تا روی باسن . من اول فکر کردم قارچ پوستیه و پماد زدم بعد دیدم خوب نشد بردم دکتر پوست گفت واکنش به ویروسه هم آنتی بیوتیک داد هم پماد بعد دو ماه کامل خوب شد . حتما ببر دکتر