2777
2789

دخترم ده ماهش چند روز بخاطر مریضی و دوندونش مریض بود واسه همین شیر خشک کم میخورد 

الان خوب شده غذاشو میخوره ولی شیر خیلی کم‌یا ۳۰ تا یا به زور ۶۰ تا بعد پس میزنه فرار میکنه دهنشو سفت میبنده

شیرخشکش اپتامیل اچ آ ۲

ممکن از شیرش بدش اومده؟البته قرار بود شیرخشکشو عوض کنیم دکترش گفنه بود باید اول معمولی بخور بعد شیر شروع کنی که مریص شد گفت فعلا عوض نکن بهتر شد تا قبل یکسالگیش عوص کن

هرچی بهش میسازه بده

الان موندم که شیرخشکشو دوست نداره با میلش کم شده؟دندون بالاش یکیش یکشنبه زد بیرون اون یکی هنوز نزده اما دیگه بی قرار نیست تبشم کلا افتاده

عذا میخوره چای میخوره بیسکویت میخوره 

فقط شیرشو بد میخوره؟

بنظرتون عوض کنم شیرخشکشو یا بصبرم شاید اشنهاش باز شه؟

ایتم بگم شیرخشک اپتامیل اچ آ ۳ ماهیگی داره میخوره چون رفلاکس داشت این بهش ساخت و اینم بگم اس امپرازول میخورد که از ۸ ماهگی خوب شد دکترش قطع کرد 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

مگه برای رفلاکس ای آر نمیدن؟ اگه خوب شده و دخترت میشینه شیر معمولی بده. سوپرامیل خوشمزه است

شیرخشک سری ای  و ای آر و پپتی و پپتی جونیور همشون رده بندین که برای رفلاکس و حساسیت

که ای به دختر من نساخت و ای ار ساخت

دکتر گفت باید اول شیرخشک معمولی بخور بعد شیر بهش بدی بعد یکسال

واسه همین مریص شد نشد عوض کنیم اما الان شیرخشکو نمیخوره

اتفاقا سوپرامیل دکترش گفت خوبه و وزن دهیشم خوبه و چربیشم خوبه 

* خدایا خودت بساز،تو بسازی قشنگتره * خدایا بخاطر هدیه قشنگی که بهمون هدیه دادی،شکررررررت🥰،خدایا شکرررررت که فرزندمون سالمه🙏🏻🙏🏻،خدایا به همه منتظرا فرزندی سالم و صالح عطا کن،آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.