2777
2789
عنوان

خانما یه رستوران خوب توی مشهد معرفی کنین 😍😋❤

| مشاهده متن کامل بحث + 9435 بازدید | 93 پست
مرسی توی گوگل بزنم میاره؟؟

اره 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومش بهتره؟؟

همشون خوبن ،اگه شیشلیک خوری فقط برو ارم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
مسافری .مسهد هواش گرمه الان. میشه بگی اگه مسافری کدوم هتل رفتید البته اگه رفتید

اره ما از تهران اومدیم مشهد 

مشهد خیلی خیلی خیلی گرمه صبح ها و ظهر ها ولی الان دیگه هوا خیلی خوبه 

ما اومدیم هتل مدینه الرضا خیلی خوبه با توجه به راهنمایی های ن نی سایتی ها اینو انتخاب کردیم😋❤

چی بزنم توی مسیر یاب؟؟

اگر یک جای تفریحی هم میخوای بری که هم شام بخوری هم فضای باز باشه میتونی بری الماس ، طرقبه ، امام رضا ۲۸ . کوچه اول سمت راست . من یکماه پیش اونجا بودم پاستا و پیتزاو سوخاریش خوب بود ،غذاهای سنتیش هم خوبه . فضای قشنگی داره رو به دریاچه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
عزیزم میشه بگی شبی چقدره هتلش 

بستگی داره اتاق چند نفره بخوای ما دو نفریم اتاق دو نفره گرفتیم 6 و خورده ای شد حالا باز اتاق ما مبل و جای نشستن و روبه پنجره هست باز باید بری بپرسی