مرسی از خانمایی که یه پارک خوب معرفی کردن پارک ملت خیلی پارک قشنگی بود خیلی بزرگ بود ممنون واقعا شهر بازیشم عالی بود به بچم خیلی خوش گذشته اذیتتون کردم ولی یه رستوران خوبم معرفی کنین مرسی 🥺😋❤
موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر یک جای تفریحی هم میخوای بری که هم شام بخوری هم فضای باز باشه میتونی بری الماس ، طرقبه ، امام رضا ۲۸ . کوچه اول سمت راست . من یکماه پیش اونجا بودم پاستا و پیتزاو سوخاریش خوب بود ،غذاهای سنتیش هم خوبه . فضای قشنگی داره رو به دریاچه
تفنگ نقره کوبم را فروختم برای یار قبای ترمه دوختم قبای ترمه ام را پس فرستاد تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭