2777
2789
عنوان

بسه واقعا تا کی تحمل کنم

96 بازدید | 12 پست

دارم میمیرم می‌خوام خودکشی کنم از یه طرف 

به داداشم نگاه میکنم بدون من تنها میشه گناه داره 

دارم نابود میشم بسه 😭😭😭😭 الهی بمیرم  

میدونید خیلی سخته خودم در حال نابود شدن باشی و کسی که واقعا بیشتر از خودت دوسش داشتی بشکنت هر روز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بابام متنفرم الهی بمیره خسته شدم چرا خدا منو نمی‌بینه امام حسین نمی‌بینه خستم بابا گناه دارم  ...

منم بعضی وقتا این حسو دارم نسبت ب بابام ولی دائمی نیست

حالا تو چرا این حسو داری؟ 

منم بعضی وقتا این حسو دارم نسبت ب بابام ولی دائمی نیست حالا تو چرا این حسو داری؟ 

چون خیانت می‌کنه چون عوضی الهی بمیره آنقدر اذیت می‌کنه یه نامرد به تمام معنا 

حالا تو خودت اروم باش سعی کن خونسردی خودتو حفظ کنی مامان و داداشت بتو نیاز دارن  چرا جدا نمیشن ...

به خاطر ابرومون و آینده ما 

نمتونم دارم میمیرم چندین بار دست به خودکشی زدم دوستم نجاتم داده 

به خاطر ابرومون و آینده ما  نمتونم دارم میمیرم چندین بار دست به خودکشی زدم دوستم نجاتم داده&nb ...

چندسالته؟ بجای اینکا سعی کن درس بخونی مستقل شی ازون خونه ی سمی خودتو نجات بدی حداقل البته میدونم بل حرف اسونه ولی وقتی بهش برسی میدونی ارزشش داره