hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 عنوان آمپول اچ سی جی و تاخیر در پریود 270 بازدید | 12 پست دوستان روز ۱۴ و روز ۱۶ دورم اچ سی جی زدم ، دوره هام ۲۸_۲۹ روزس ، نهایت سی روزه .الان روز ۳۲ هستم ، بی بی چک منفی و خبری از پرید نیست . کسی تجربه داره؟ 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞 1402/05/12 | 19:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 تا ۲۰روز ب نظرم طبیعیه من بوده. بعد ۲۳روز پریود شدم بزار ۲۵روز بگذره کاربری دو نفره
hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 مرسی بچه ها ک جواب دادین ، انتظار خیلی سخته ، حالا ک باردار نشدم حداقل پریود شم 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 مرسی بچه ها ک جواب دادین ، انتظار خیلی سخته ، حالا ک باردار نشدم حداقل پریود شم احتمالا هستی ولی بازم صبر کن عجله نکن ک ب ذوقت بخوره کاربری دو نفره
hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 احتمالا هستی ولی بازم صبر کن عجله نکن ک ب ذوقت بخوره وقتی بیبیچک منفیه دیگه فکر نکنم باشم ، علاعم هم ک هیچی ندارم 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 وقتی بیبیچک منفیه دیگه فکر نکنم باشم ، علاعم هم ک هیچی ندارم اشکال نداره شاید لقاح دور صورت گرفتع کاربری دو نفره
hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 اشکال نداره شاید لقاح دور صورت گرفتع توکل بخدا ، منم از خدامه ک بشه از اینهمه دارو احت بشم 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 توکل بخدا ، منم از خدامه ک بشه از اینهمه دارو احت بشم من یک هفته یعد تاخیر پریود مثبت شد منم امپول زدم کاربری دو نفره
hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 من یک هفته یعد تاخیر پریود مثبت شد منم امپول زدم بسلامتی خدا برات حفظش کنه 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
hfir مدیر استارتر عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 493 من یک هفته یعد تاخیر پریود مثبت شد منم امپول زدم یعنی قبلش بیبیچک نزده بودین ؟ من زدم منفی بود 💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 بسلامتی خدا برات حفظش کنه حفظ نکرد واسم پوچ بود بعد۴سال کاربری دو نفره
گردویی_بادومی عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 1623 یعنی قبلش بیبیچک نزده بودین ؟ من زدم منفی بود ن نزدم کاربری دو نفره