2777
2789
عنوان

آزمون دبیری آموزش و پرورش

254 بازدید | 17 پست

اگه قبول بشیم بعد از مشخص شدن نتیجه آزمون کتبی چند روز تا مصاحبه فرصت هست برای آماده شدن؟

خیلی ناراحتم...چهل  شبانه روز روزی پنج ساعت با وجود یک بچه نوپای شیطون خوندم

با وجود کارای خونه، و کلا یک شغل پاره وقت هم داشتم که برای این چهل روز گذاشتم کنار که بتونم بخونم. ولی تخصصی ها خیلی سخت بود و هر چی خونده بودم سر جلسه یادم نیومد ...فرمول ها نصفه میومد تو ذهنم

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تخصصی نخونده بودم،اختصاصی هم در حد یکی دوتامنبع ک همونم سرجلسه یادم نمیومد ک جواب بدم

نمیدونم منم چرا یادم نیومد ....متنو دیدم می‌دیدم

که اینو خوندم ولی یادم نیومد روش حل و یا نصف و نیمه میومد تو ذهنم... خیلی ناراحتم

خیلی ۴۰ روزه خواب ندارم..

چه رشته شرکت کردین؟ 

کدوم بخش و نتونستی جواب بدی؟

منم واقعا خونده بودم و امید داشتم....

اگه قبول بشیم چند روز وقت داریم تا مصاحبه آماده شیم؟

چه رشته شرکت کردین؟  کدوم بخش و نتونستی جواب بدی؟ منم واقعا خونده بودم و امید داشتم.... اگه ...

حالا از الان ک نمیشه نسخه پیچید همه چی بستگی ب رقیب ها داره...

دبیری زبان انگلیسی ام...بخش تخصصی گند زدیم چون آموزش پرورش از منابعی ک اعلام کرده بود سوال زیاد حداد رفته از منابع دانشگاه سوال طرح کرده..غافلگیر شدیم

حالا از الان ک نمیشه نسخه پیچید همه چی بستگی ب رقیب ها داره... دبیری زبان انگلیسی ام...بخش تخصصی گن ...

توکل به خدا 

انشالله که موفق باشی

ریاضی

سلام عزیزم منم ریاضی بودم از دیرو کارم گریس منم با وجود دوتا بچه کوچیک همه رو گرفتار کردم تا بخونم اما اصلا از راهنمای معلم نیومده بود ریاض

ی رو واقعن نتونسم حل کنم هول شده بودم چیزی یادم نمیود .خیلی ناراحتم خیلییی

BabyFetus Ticker
حالا از الان ک نمیشه نسخه پیچید همه چی بستگی ب رقیب ها داره... دبیری زبان انگلیسی ام...بخش تخصصی گن ...

من که داشتم فقط بهشون تو دلم فحش میدادم ،حتی یدونه از چیزایی که گفته بودن نداده بودن