2777
2789
عنوان

مامان باباش جدا شدن

179 بازدید | 20 پست

های هانیا

خلاصه بگم. واسه دوستم خاستگار اومده . پدر و مادرش جدا شدن و با مادرش زندگی میکنه. واسه جلسه خاستگاری اگه مادرش نباشه و نیاد زشته؟ یه بهانه جور کنه

اخه مامان باباش با هم لج افتادن متاسفانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زشته. زن و مرد هرچقدم که باهم بد باشن باید پشت بچه اشون باشن. وقتی تو روز به این مهمی بچه اشونو تنها بزارن اون خانواده میفهمن که این دختر پشتیوان نداره و پسفردا تو مشکلات بزرگتر هم تنهاست.

این روز برای هر دختری مهمه مگه میشه یکی از والدین بخاطرخودخواهی خودش بچه اشو اذیت کنه؟

مگه با مامانش زندگی نمیکنه؟ پدره از کجا وارد شد؟

واسه جلسه خاستگاری باید بره پیش باباش

باباش مجرده

خاستگارا اشنای باباشن قراره برن خونه اون

دختره هم باید بره خونه باباش

واسه دخترشون این یک شب رو نمیتونن تحمل کنن.😦

عجب مادری😒

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
مادره میره پدره بی اعصابه لج میکنه

گوش نده عزیزم

من شرایطم دقیقا مثل دوست تو بوده

رفتار مامانش طبیعیه

بقیه صرفا قضاوت میکنن بدون اینکه شرایط رو از نزدیک لمس کرده باشن

من جای دوستت بودم خودم نمیرفتم برای اون جلسه ی خواستگاری

گوش نده عزیزم من شرایطم دقیقا مثل دوست تو بوده رفتار مامانش طبیعیه بقیه صرفا قضاوت میکنن بدون این ...

اخه سنش بالاس 

شرایط خاستگاره هم بد نیس

خب شما چکار کردین خاستگاریو؟