2777
2789
عنوان

مامان باباش جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 20 پست
اخه سنش بالاس  شرایط خاستگاره هم بد نیس خب شما چکار کردین خاستگاریو؟

من پدرم قبل از این مسائل فوت کرد

و ما پیش مامانم زندگی میکردیم

سناریوی ازدواجم مشابه نبود

صرفا شرایط زندگیمون مشابه بود

باید هر دو باشن درسته با هم به تفاهم نمیرسن ولی حق ندارن در مورد سرنوشت بچه شون هم انقدر احمقانه رفتار کنن که هر دو نفر مسئول بچه شون هستن نه فقط یکی شون 

بیچاره اون دختر ، سختی های بچه طلاق بودن و تک والد داشتن رو تحمل کرده سر ازدواجش و سرنوشتش هم بازیچه دو تا کم خرد شده ، دو فردای دیگه خانواده شوهر می‌خوان به این دختر احترامی بذارن؟ نمیگن تو پیش خانواده خودت هم اعتبار و احترام نداشتی ؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادره میره پدره بی اعصابه لج میکنه

چی بگم دیگه.😔

اصلا چی میتونم بگم😟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖
مادرش میره پدره دوس نداره مادرش باشه

مگه خواستگار آشنای پدرش نیست ؟ احتمالا پدرش دوست داره این وصلت صورت بگیره از همین به عنوان اهرم فشار استفاده کنه بگه این وصلت سر بگیره هم من حرمتی پیش این خانواده نخواهم داشت پس خواستگاری رو کلا کنسل کن احتمالا از خر شیطون پایین میاد مردک کم خرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است