2777
2789
عنوان

برادرم سگ گاز گرفتع

898 بازدید | 19 پست

رفته بود بیرون یه سگ ولگرد گازش گرفته الان چیکار کنیم ببریم دکتر خیلی گریه میکنه گردنش زخم شده

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریععع ببریدش دکتر خیلی خیلی خیلی سریع

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هنوز نردین؟!

مشخصه باید ببرین بیمارستان سریعتر

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

هنوز نردین؟! مشخصه باید ببرین بیمارستان سریعتر

نه تازه اومد ماهم خونه مون جایی دوری هست

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿

اولین مرکز بهداشت یا درمانگاه یا بیمارستان نزدیک خونه ببر،اونا لیست دارن بهتون میگن کجای شهرتون مرکز واکسیناسیون هاری هست،چهار نوبت واکسن  هاری و یه نوبت کزاز میزنن،فقط سریع چون زمان طلایی داره

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چجوری گردنش گاز گرفته؟😐

با بچه ها بیرون بود اونام دوتا شون سگه گاز گرفتن پشت گردنش هست جای دندوناش