2777
2789
سلام. من الان اومدم راجع ب ی مشکلی در ارتیاط با پیغام خصوصی پیام بذارم تاپیک ها رو دیدم ی لحظه شک کردم واقعا درست اومدم یا نه دیدم بله قسمت سخن مدیر سایتِ ولی از جنسیت جنین با کله پاچه تا کشتن مادرشوهر با تفنگ شکاری هست اما دریغ از تاپیکی راجع ب مشکل نی نی سایتی! حداقل نی نی یارها قسمت مدیریت رو کنترل و مرتب کنند!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
تفنگ شکاری
ه هر تایپ صفحه ای ۳۰۰ تومان.صفحه استاندارد شامل 250 کلمه تایپ شده میباشد. (حدود 18 خط با فونانجام ت 14 یا 20خط با فونت 16) حداکثر 5 اصطلاح انگلیسی در هر صفحه داشته باشد.
چه حالب من هم دقیقا همین الان رفتم دیدم یکی نوشته بود تفنگ شکاری و کلا بخش خانواده شوهر بود تا سخن مدیریت
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی دیگه منصرف شدم تو این بازار شام چیزی راجع ب مشکلم بگم!:| عجب سایتی شده...!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
سرزمین عجایبه اینجا خوب جاییه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
شما باید نظارت داشته باشید، سایت هایی عضو هستم ک دیسیپلین فوق العاده ای دارند چون تیم نظارت کننده از اول قاطعانه با بی نظمی مقابله کردند و الان ب نحوی شده ک در موارد اندک خود کاربرا ب هم تذکر میدن! وضعیت اینجا واقعا آشفته شده. من ماهها پیش ک اومدم همین قسمت مدیریت سایت، وضع ابدا ب این حالت نبود و تاپیک ها اکثرشون راجع ب سایت بود ک این فعال بودن بین مدیریت و تیم نی نی یاران و کاربرا می چرخید... سپاسگزارم از بررسی تون. امیدوارم ب زودی زود شاهد جو آرام نی نی سایت قدیم باشیم.