2777
2789
عنوان

با بچه که فیلم🔞 چه کار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 48 پست

خب معلومه تو ذهنش رسوخ کرده حتما ببره روانشناس و مشاور تا بتونه رفعش کنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرزنش نکنیم؟فکر نکنم بشه هیچی زن داداشت به این چیزی ک تربیت کرده و قراره تو جامعه هنر نمایی کنه افت ...

دقیقا تا ابد تو ذهن بچه میمونه هیچ راهکاری هم نداره مشاور هم زیادی کمک نمیکنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

روانشناس کودکان هست؟

اره چرا نیست

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

روانشناس

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

دقیقا تا ابد تو ذهن بچه میمونه هیچ راهکاری هم نداره مشاور هم زیادی کمک نمیکنه

۱۰سال اول زندگی خیلی مهمه،هر اتفاقی بیوفته تا ابد تو ذهن اون ادم میمونه و برای از بین بردن عوارضش باید کل عمرشو صرف کنه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اگه برخورد تندی باهاش داشته باشید شک نکن بیشتر کنجکاو میشه . فقط بهش بگید اجازه نداری به اندام خصو ...

متاسفانه برادرزادم دستش داغ کرده ولی مطمعنم کنجکاویش بیشتر شده😣

🌚💔
سرزنش نکنیم؟فکر نکنم بشه هیچی زن داداشت به این چیزی ک تربیت کرده و قراره تو جامعه هنر نمایی کنه افت ...

الان سرزنش کردن جواب میدع؟

کاربرای اینجا فقط احساسی حرف میزنن راه حل هست خب