2777
2789
عنوان

با بچه که فیلم🔞 چه کار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 48 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه برادرزادم دستش داغ کرده ولی مطمعنم کنجکاویش بیشتر شده😣

خودش فیلم تو گوشیش گزاشته ک بچه دیده بعد دست بچه رو داغ کرده؟خاک تو سرش اه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

الان سرزنش کردن جواب میدع؟ کاربرای اینجا فقط احساسی حرف میزنن راه حل هست خب 

بشینید تا راه حلی پیدا بشه ک این گندو درست کنه

بله سرزنش کردن باعث میشه حواسشو برای بچه بعدی جمع کنه

حرف شما ک راه حل هست یعنی برای بعدی هم بیخیال باش،چیزیم شد راه حل هست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بشینید تا راه حلی پیدا بشه ک این گندو درست کنه بله سرزنش کردن باعث میشه حواسشو برای بچه بعدی جمع کن ...

خیر باعث کنجکاوی میشه کل خانواده های ایرانی این کار رو کردن کدومش جواب داده؟

منطقی باید حرف زد و برخورد کرد 

بچه پنج ساله ذهنش پاکه نمیدونه چی ب چیه

بدتر ذهنش کنکاش میکنه اگه همش سرزنش کنه ادم !!

پیش مشاور کودک باید برد 

متاسفانه بیشتر پدر و مادر ها تربیت کودک بلد نیستن از روش های منسوخ قدیمی استفاده میکنن روحیه بچه رو داغون میکنن

فقط بچه اوردن مهم نیست اصل تربیت صحیح و درسته

باید دست مادرو داغ بزارن

بگو نگاه میکنی بکن ولی دیگه تو گوشی نگه ندار

به جای بچه یه آدم دیگه ای میدید الان از خجالت سرشو نمیتونست بالا بگیره

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
۱۰سال اول زندگی خیلی مهمه،هر اتفاقی بیوفته تا ابد تو ذهن اون ادم میمونه و برای از بین بردن عوارضش با ...

وای چقدر بد اعصابم خورد شد خدا این زن داداشم لعنت کنه که دست بچه موبایل اشغالش نده😣

🌚💔
خیر باعث کنجکاوی میشه کل خانواده های ایرانی این کار رو کردن کدومش جواب داده؟ منطقی باید حرف زد و بر ...

مگه گفتم بچه رو سرزنش کنه؟اینده بچه رو خراب کرده حالا سرزنشم بکنه؟

من پدر مادرو سرزنش کردم نه بچه رو

اتفاقا برعکس،همیشه بچه سرزنش شده و پدر مادر هی تقدیس شدن،سرزنش پدر مادر لازمه

میبینی ک الان رفته قاشق داغ گذاشته رو دست بچه

در ضمن بچه ۵ ساله خیلی خوب میفهمه چی ب چیه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
وای چقدر بد اعصابم خورد شد خدا این زن داداشم لعنت کنه که دست بچه موبایل اشغالش نده😣

خیلییی اعصابم خورده حالا چرا اومده ب شما گفته؟؟؟ببرید مشاور تروخدا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

خیلییی اعصابم خورده حالا چرا اومده ب شما گفته؟؟؟ببرید مشاور تروخدا

به خاطر مثلا کمکش کنیم از دیشب اعصابم ازش خورده باید برم یه مشاور خوب پیدا کنم بچه دستی دستی نابودش نکنیم😣

🌚💔

عزیزم فعلاتامیتونیدبراش توضیح بدید ک این کارکاردرستی نیست بایدتادوهفته تمام زیرنظرخودتون باشه حتماهی توگوشش بخونید سرزنشش نکنید ..دعواشم نکنیدکه ازدستتون دربره باید یه بندبراش صحبت کنیدکه ملکه ذهنش بشه اون بچست فقط داره ازیه الگوی ک توفیلم دیده اجراش میکنه بچهامعمولاالگوبردارای خوبین 

ازاون کاری ک  کرده بترسونیدش معمولاباچی میترسه ؟

به خاطر مثلا کمکش کنیم از دیشب اعصابم ازش خورده باید برم یه مشاور خوب پیدا کنم بچه دستی دستی نابودش ...

بچهاازنظرذهنی وهوشی متفاوتن ....براش خیالات بسازید وهی تکرارکنید ازعواقب اینکاربرای بچه بگید مثلابگیدک فلان بچه اینکاروکردالان همه هیولاها همش دنبالشن تکرارصحبت خیلی مهمه ...البته این برای بچهایی تجویزمیشه ک ازنظر هوش مرتبه لالایی داریدوخیلی شیطون هستندمخصوصاپسرها...

اصلاتنهاش نذارید خودتون هی مشغولش کنید کم کم ازذهنش میفته 

مگه گفتم بچه رو سرزنش کنه؟اینده بچه رو خراب کرده حالا سرزنشم بکنه؟ من پدر مادرو سرزنش کردم نه بچه ر ...

معمولا پدر و مادر ها اشتباهات خودشونو گردن بچه ها میندازن طفلی اون بچه

[QUOTE=303905371]@omid_zendegi    [/QUOT میشه کمکم کنید خیلی نگرانم از اینده اش میترسم

نگران نباشیدفکرآینده هم نباشید چون بچهاحتی اگه درسالم ترین خانواده هم رشدکنن متاسفانه درمدارس یامحیط های دوستانه تاثیرهای بد ازبقیه بچهامیگیرند ودورازخانواده دست به خیلی کارهامیزنندفقط معدودافرادین ک میتونن تربیت بچهاشونوبه شکل صحیح بعمل بیارند