2777
2789
عنوان

هتل سفید کنار انزلی

2001 بازدید | 33 پست

سلام میخواستم از دوستان که منطقه انزلی هستن و احاطه دارن به منطقه یک کمک کنن در مورد رستوران

راستش هتلش خوبه و انقد بزرگه و ساحل اختصاصی اینا داره اصلا تو این کرما حس بیرون رفتن از منطقه هتل رو ندارم

نزدیک هتل کسی رستوران خوب میشناسه معرفی کنه

غذای هتل رو امتحان کردیم اما دلم غذای جای دیگه هم میخواد چه فست فود چه کبابی و غذای محلی

ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطراف هتل که نیست چیز خاصی غذای خوب میخوای باید بری منطقه ازاد  رستورانای دریایی منم انزلیم ...

ما ظهر ناهار دریاکده بودیم فکر کنم بعد از رشت بسمت انزلی بوذ

غذاش خوب بود اما من با رستورانای تهران با این قیمت مقایسه میکنم غذاهای تهران رو بیشتر دوس دارم

داخل منطقه ازاد رستوران ساحلی هیراد داخل قاضیان انزلی رستوران تی نان تی کباب

هیراد فقط گرونه غذاش خوب نبود داخل پاساژ روبرویی هیراد که طبقه همکف یه رستوران هست اسمش کته کبابی نمیدونم چی بود ولی غذاش خیلی خیلی خوشمزش 

اگر هم خواستید رشت بیاید که کلی رستوران درجه ۱ میتونم معرفی کنم

فکر کنم شکم الملوک و شور کلی خوبه درسته؟؟

همسر من واسه غذای خوب تا کوه قافم میره اما من تو کرما ترجیح‌ میدم همین بغل یک هات داگ با نوشابه بخورم واللله🤣