بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
یا داری دروغ میگی یا بهت دروغ گفتن چون کسایی که بتونن تو ایران رواوکاوی کنن نهایتا ۴الی ونج نفر هستن که دسترسی هم بهشون سخته از روانکاوی برای افزایش اعتمادبنفس استفاده نمیکنن شما اصلا تعریف اعتماد به نفسو میدونی؟تاپیک تخیلیه کسی که هیپنوتیزم میشه هیچی نمیفهمه چجور فهمیدی تو حالت خلسه ای؟
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
تو ایران روانکاو که راحت تایم بده نداریم ساعتیچند ازت گرفت؟