2777
2789

از اینکه درس خوندید راضی هستید؟  واقعا کمکی به پیشرفت تو زندگیتون داشته؟ یا صرف یه مدرک یه خاطره از دانشگاه و خابگاه بود براتون؟

زیاد میببنم اینجا به دخترای جوون اصرار میکنن که درستو بخون درستو بخون

به نظر خودم جز رشته هایب که اینده شغلیشون خوبه بقیه اش عمر هدر دادنه، به نظرتون من دارم اشتباه میکنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر رشته ای تا خودت عرضه نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی

بهترین رشته +عرضه = موفقیت 

لزوما همه نباید درس بخونن در صورتی که جایگزینی داشته باشن و گرنهدمیخوان چیکار کنن؟ تو خونه بخورن و بخوابن؟ 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

من سال ۸۷ رفتم دانشگاه.۹۲فارغ التحصیل شدم و مستقیم رفتم سر کار و همزمان ازدواج کردم.‌خب خیلی خوب بود. از اول زندگی دستم تو‌جب خودم بود و دوتایی خونه خریدیم.‌ماشین عوض کردیم.‌زمین برا خودم پس انداز کردم. 

بنظر من دانشکاه فقط برای رفتن به سر کار و رفتن به رشته های به اصطلاح عالی تو ایران نیست 

کلا محیط دانشگاه پر تجربه 

و حس خوبه 

کلی میتونی دیدت رو نسبت به جامعه 

و ملت تغییر بدی 

حتی بعد ها تو تربیت فرزند 

ادم هم این تجریه ها بدرد می‌خوره 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین دانشگاه وقتی به دردت میخوره که توی رشته ای که میخونی مهارت کسب کنی 

الان من رشته ام روانشناسیه،کنار دانشگاه خودم دوره ها و کارکاه های تکمیلی شرکت میکنم،به شخصی میبینم منی که ترم ۵ ام از خیلی از کسایی که لیسانس دارن علم و مهارتم بیشتره 

بعدشم لزوما دانشگاه برات اینده نداره،ولی وقتی واردش میشی با دنیای بزرگتری اشنا میشی،با ادمایی که هدف دارن،شانست بزنه و با چهارتا ادم درست و حسابی هم اگه اشنا بشی برات سکوی پرتا ب میشن 

هر دختری باید درس بخونه تا اگاهی پیدا کنه 

میدونستی از لحاظ حقوقی هم نفقه زنی که لیسانس داره از زنی که دیپلم داره بیشتره؟ 

در نهایت درس نخونی ضرر کردی

مری دانشگاه چه برنامه ای داری عمرت هدر نره??? اصلا معنی عمر هدر دادن یعنی چی?????

اول که مدرک اکادمیک داشته باشی همه جا کاربرد داره اگه نباشه که با حقوق کاگری استخدام میشی ,,

دوم زندگی تجربس هست دانشگاه تجربس کار تجربس ازدواج تحربس بچه تجربس پس یادت نره هیچ مقطع زندگیت هدر دادن نیست حتی اشتباهاتت

بله شما داری اشتباه می‌کنی 

هر رشته ای علاقه باشه و پشتکار میشه موفق شد 

صرفا دانشجو هستند دانشگاه آزاد که بیشتر به فکر تفریح و را زدن و اینان که هیچی 

دانشگاه دولتی هم هر دانشجویی اگه دوران دانشجویی مهارت مرتبط با رشتمو یاد بگیره بیکار نمی مونه 

من از سال اولی که قبول شدم هرروز آگهی های مربوط به رشتمو نگا میکردم ببیننم چه مهارتی میخوان اونارو یاد گرفتم 

درسمم که خیلی میخوندم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تو هر رشته ای تا خودت عرضه نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی بهترین رشته +عرضه = موفقیت  لزوم ...

نه هر کاری که برای اینده و پیشرفتشون لازمه انجام بدن، یادگیری ازاد و فشرده تو کلاس های ازاد ن صرف دانشگاه

از اینکه دانشگاه رو تجربه کردم راضیم بالاخره یه دوره ایه که ادم دوست داره تجربه کنه ولی از اینکه این همه شهریه دادم و هزینه کردم برای مدرک نه راضی نیستم چون به هیچ دردی نخورد جز اینکه بچه میره ندرسه ازش میپرسن تحصیلات مامانت چیه حداقل میگه لیسانس داره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه هر کاری که برای اینده و پیشرفتشون لازمه انجام بدن، یادگیری ازاد و فشرده تو کلاس های ازاد ن صرف دا ...

خیلی هم عالیه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.