2777
2789
الان همه سوال اسی رو ول کردن و فقط چسبیدن به اینکه   چرا گوشی بنده خدا خاموشه 😂😂😂

🤣🤣🤣

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
چرا عزیزم 😐🤭😅

بدون اون بیشتر بهم خوش میگذره

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم. خوشم اومد ازتتتتتت حتما مادر پر انرژی هستی

اره بابا میرم با پسرم بیرون میریم فست فود ....پارک و.....

حالا شوهر بیچارم کاری ب من نداره ها نمیدونم چرا میخام بره خخخخخ

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
ی فیلم جالب بگو ک دیدنش لذت بخش بوده وقتی شوهر نیست. دانلود کنم  البته بچه هم دوست داشته باشه ...

بچه ها ک فقط انیمیشن دوست دارن 

ولی پسر من بخارست رو خیلی دوست داشت قهقه میزد تو سینما😂

حالا چرا باپسر دایی خب با شماها میدفت دیگه!!!! سفر مجردی مردهادو دوست ندارم یعنی چی 

خب سخته وسط طبیعت با بچه 

چند بار رفتم باهاش دیگه خیلی اذیت شدم نرفتم 

هدف سفرشون ماهیگیریه اونم باید غروب به بعد یا صبح خیلی زود باشه 

اصلا جای زن و بچه نیست 

منم خودم دیگه نرفتم وگرنه از خداشه با من بره 

امشب شب شوهرا هس کجا بره 😅😅

نه بابا مال من بی بخاره پنجشنبه با شنبه واسش فرقی نداره🤦‍♀️

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
 بچه ها ک فقط انیمیشن دوست دارن  ولی پسر من بخارست رو خیلی دوست داشت قهقه میزد تو سینما ...

ممنون خبلی لطف کردی. الان دانلود میکنم.گل پسر چند وقتشه؟

بیزحمت میشه چند تا فیلم دیگه ک بچت دوست داره بگی 

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

امشب شب شوهرا هس کجا بره 😅😅

واسه شوهر دیونه من فرقی نمیکنه که خستم کرده 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه بابا مال من بی بخاره پنجشنبه با شنبه واسش فرقی نداره🤦‍♀️

همه چیز نرمالش خوبه کم و بیشترش اذیت کننده است 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...