2777
2789

وقتی حرف میزنه بهش آرامش و اعتماد به نفس بدید ، با صدای بلند شعر بخونه ، سعی کنید بهش یاد بدید عجله نکنه موقع حرف زدن

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ خواستی کمکت کنم ،و ی درمانگر خوب بهت معرفی کنم درخواست دوستیمو قبول کن

من چون بچه خودم این مشکل و داشت و وااااقععععععااا رنج بسیییااار کشیدم ،جیییییگگگررزم اتیش میگرفت

زکات درمان پسرم اینه ک وظیفه میدونم هرکیاین مشکل داره بهش کمک میکنم چون میدونم چ دردی کشیده،و داره میکشه

تو همین نی نی سایتم چن نفر کمک کروم ک تحت درمانن خداروشکر

تو سن دو سال نیمی ،بدون هیچ سابقه ایی قبلی شروع شد الان نزدیک س ساله تحت درمان ،و خداروهزارمرتبه شک ...

رفتم تاپیکهای قبلی راجع به لکنت پسرتون رو خوندم دقیقا حال الان من مثل ۳ سال پیش شماست.

تکرار بود متل شما یا قفل یا کشیدگی؟الان کامل خوب شده ؟

رفتم تاپیکهای قبلی راجع به لکنت پسرتون رو خوندم دقیقا حال الان من مثل ۳ سال پیش شماست. تکرار بود مت ...

اول تکرار داشت،بعد قفل،بعد کشیدگی

همرو تجربه کردم

بله الحمدالله کامل خوب شده،ولی هنوز تحت درمان