2777
2789
عنوان

کلاهبرداری اینترنتی توی دیوار ی اگهی دیدم برای کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست
اصن نمیدونما گول اون نماد اعتماد و نمیدونم فیش وادیزی کوفت زهرمار خوردم بابا پولش حرصشو نمیخورم حرص ...

عزمزم صد نفر عین شما ۹۰ هزار بدن میدونی چقدر میشه ؟ همه هم میگن ۹۰ تومن چیزی نیست که 

خدا ازشون نگذره که مردمو اذیت میکنند

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اشکال نداره دیگه کاری که شده  تلاشتو بکن برای پیدا کردن کار

دعا کن ی کاری پیدا کنم حامله ام شوهرم کارش امسال افتاده لق تق کلی خرج دارم گفتم این تو خونه اس خودم انجامش میدم بخدا نمیدونم چطور میخورن این پولارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزمزم صد نفر عین شما ۹۰ هزار بدن میدونی چقدر میشه ؟ همه هم میگن ۹۰ تومن چیزی نیست که  خدا ازشو ...

اره بابا میدونی چقد میشه کلی پوله ولی خوب من بخام همین ۹۰ پیگیری کنم باید کلی خرج کنم ک ۹۰ پس بگیرم پس ولش میکنم میدونی شکایتی ام نمیشه ازشون ولی دیه چی میتونم بکنم خدا نگذره ازشون امیدوارم ب بدترین شکل تقاص پس بدن

دعا کن ی کاری پیدا کنم حامله ام شوهرم کارش امسال افتاده لق تق کلی خرج دارم گفتم این تو خونه اس خودم ...

استیلا میگن معتبره.‌ ولی با روحیات من سازگار نیست.

گوگل بزن باشگاه کارافرینی استیلا

بازاریابی برا فروش دمنوش های نیوشاست

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
استیلا میگن معتبره.‌ ولی با روحیات من سازگار نیست. گوگل بزن باشگاه کارافرینی استیلا بازاریابی برا ...

اها اره اونو نیدونم اون خیلی دردسر داره این میگفت بسته بندی هستش خونه میاریم تحویل میدیم بسته بندی میکنید بعد تحویلمون میدین

اها اره اونو نیدونم اون خیلی دردسر داره این میگفت بسته بندی هستش خونه میاریم تحویل میدیم بسته بندی م ...

به پلیس فتا شکایت کن

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
خریت کردم

دور از جونت ولی تجربه شد دیگه اصلا هزار تومن اعتماد نکن 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤