منم خیلی دنبال کار بودم ادرس شرکت و شماره تماس فلان فلان فلان ننمیدونم نماد اعتماد داشت اینکه نمیدونم از پلیس فتا فلان چیزو جست جو کن و... منم اعتماد کردم گفت هزینه پست ارسال وسایلا ۹۰ هزاره بفرستیم بعد وسایلارو بیارن خونه تحویل بدن و ما بسته بندی کنیم براشون منم ۹۰ واریز کردم مادرم و عمه امم گفتم گفتن اونام میخان اونام واریز کردن ادرس گرف شماره کارت و... همه چی بعد الان پیامامون حذف دو طرفه کرده من برنامه ریخته بودم رو این کار میگفتم خونه کار میکنم باز ی چیزی دسم و میگیره😭😭😭پول ب درک چرا ی آدم امیدوار میکنین اخرم اینطوری میکنید واقعا میتونن بخورن این پولارو😐
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزمزم صد نفر عین شما ۹۰ هزار بدن میدونی چقدر میشه ؟ همه هم میگن ۹۰ تومن چیزی نیست که خدا ازشو ...
اره بابا میدونی چقد میشه کلی پوله ولی خوب من بخام همین ۹۰ پیگیری کنم باید کلی خرج کنم ک ۹۰ پس بگیرم پس ولش میکنم میدونی شکایتی ام نمیشه ازشون ولی دیه چی میتونم بکنم خدا نگذره ازشون امیدوارم ب بدترین شکل تقاص پس بدن
دور از جونت ولی تجربه شد دیگه اصلا هزار تومن اعتماد نکن
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤