2777
2789

منم خیلی دنبال کار بودم ادرس شرکت و شماره تماس فلان فلان فلان ننمیدونم نماد اعتماد داشت اینکه نمیدونم از پلیس فتا فلان چیزو جست جو کن و... منم اعتماد کردم گفت هزینه پست ارسال وسایلا ۹۰ هزاره بفرستیم بعد وسایلارو بیارن خونه تحویل بدن و ما بسته بندی کنیم براشون منم ۹۰ واریز کردم مادرم و عمه امم گفتم گفتن اونام میخان اونام واریز کردن ادرس گرف شماره کارت و... همه چی بعد الان پیامامون حذف دو طرفه کرده من برنامه ریخته بودم رو این کار میگفتم خونه کار میکنم باز ی چیزی دسم و میگیره😭😭😭پول ب درک چرا ی آدم امیدوار میکنین اخرم اینطوری میکنید واقعا میتونن بخورن این پولارو😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ما کار درمنزل میده اعتماد نمیکنه به همسایه ها تو چجور تو اینترنت اعتماد میکنی!

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
اینهمه هشدار میدن باز میری پول واریز میکنی ؟

اصن نمیدونما گول اون نماد اعتماد و نمیدونم فیش وادیزی کوفت زهرمار خوردم بابا پولش حرصشو نمیخورم حرص این میخورم برنامه ریخته بودم رو کارش

اعصابم خورده اصن نمیدونم چرا اعتماد کردم حرص پول نمیخورم حرص این میخورم برنامه ریخته بودم رو کار کرد ...

اشکال نداره دیگه کاری که شده 

تلاشتو بکن برای پیدا کردن کار

خدایا شکرت ♥️♥️♥️