2777
2789
عنوان

یه سوال برای بعد زایمان

197 بازدید | 11 پست

مدتی که من بیمارستانم هیچ کسی نیس برام کاچی درست کنه و بفرسته بیمارستان غذای بیمارستانم اصلا مناسب نیس بنظرتون قبله رفتن برای خودم کاچی و چند مدل غذای مقوی درست کنم و به همسرم بگم بعد زایمانم داغشون کنه برام بیاره فکر خوبیه ؟؟؟

تو یک روز یا دو روز خراب نمیشن ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زایمانت طبیعی هست یا سز؟

سزارین تو بیمارستان مامانم همراهم هس الهی قربونش برم عمرش با عذت نمیتونه کاچی یا چیزی بپزهه بفرسته 

مادر شوهرمم راش خیلی دوره کلا نمیاد 

از خواهر شوهر یا خواهرم هم نمیتونم توقعه داشته باشم 

کلا یه روز بیمارستانی دیگه غذا لازم نیست کسی بفرسته برات. من اصلا کاچی نخوردم بعد زایمان. بگو همسرت ...

کله پاچه میگن برای خانم تازه زایمان کرده خوب نیس و سردی و نفاخ هس

سزارین تو بیمارستان مامانم همراهم هس الهی قربونش برم عمرش با عذت نمیتونه کاچی یا چیزی بپزهه بفرسته&n ...

عزیزم این تجربه منه تازه سزارین شدم ۲۶ روزه اصلا گوشت و آب گوشت و کاچی و .... نخور چون شدیداً نفخ می‌کنی سعی کن آب میوه گلابی و انبه و انجیر بخوری که زود شکمت کار کنه و مرخص بشی ، بعد از دو سه روز میتونی کاچی بخوری قبلش فقط جوجه کباب 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
کاچی که درست کردنش کاری نداره به شوهرت یاد بده برات درست کنه بیاره

وقتش رو نداره بنده خدا سر کاره یه لحظه مرخصی ساعتی میگیره بیاد به بچه و من سر بزنه زشته بهش بگم کاچی بپز 😂🤦🏻‍♀️

کله پاچه میگن برای خانم تازه زایمان کرده خوب نیس و سردی و نفاخ هس

کله پاچه برای افزایش شیر خیلی خوبه و برای بچه هم مقویه. دارچین هم توش بزنی اوکی میشه. من تا دو سه هفته تقریبا هرروز میخوردم 

عزیزم این تجربه منه تازه سزارین شدم ۲۶ روزه اصلا گوشت و آب گوشت و کاچی و .... نخور چون شدیداً نفخ می ...

مبارکت باشه پا قدمش پر برکت 

کباب چنجه یا جیگر هم خوب نیس ؟؟؟

میتونم چایی زنجفیل یا دارچین بخورم ؟؟من زایمانم تو پاییزه

مبارکت باشه پا قدمش پر برکت  کباب چنجه یا جیگر هم خوب نیس ؟؟؟ میتونم چایی زنجفیل یا دارچین بخ ...

نه اصلا گوشت قرمز و جگر نخور البته فقط دو سه روز اول بعدش دیگ میتونی بخوری اگه بچت زردی داشته باشه بده که دارچین و بقیه چیزای گرم بخوری 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
مبارکت باشه پا قدمش پر برکت  کباب چنجه یا جیگر هم خوب نیس ؟؟؟ میتونم چایی زنجفیل یا دارچین بخ ...

ممنون عزیزم