2777
2789

سلام دوستان دیشب صفحه تلویزیون فقط یه قسمتش اونم بالای صفحه انگار ضربه خورده باشه نورش پخش شده و کیفیت صفحه خیلی پایین اومده من مطمئنم ک ن ضربه ای خورده ن با مایع پاک کننده ای پاکش کرده باشم خودش خود ب خود اینطوری شده بنظرتون مشکل چی میتونه باشه اگه کسی تجربه مشابه ای داره لطفا بگید ک خیلی نگرانم نکنه تلویزیون بسوزه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

مهمون نداشتین

احتمالا ضربه خورده خود به خود که اینجور نمیشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
مهمون نداشتین احتمالا ضربه خورده خود به خود که اینجور نمیشه

ن مهمون نیومده شوهرم میگه شاید داره لامپاش میسوزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترسید نمیسوزه,تلویزیون ماهم یه خط وسط صفحش افتاده بودبردیم تعمیر کردیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

نترسید نمیسوزه,تلویزیون ماهم یه خط وسط صفحش افتاده بودبردیم تعمیر کردیم

ماهنوز یه ساله خریدیم واسه همون استرس دارم 😌

ماهنوز یه ساله خریدیم واسه همون استرس دارم 😌

نگران نباشید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است