2777
2789

همسر من کبدش چرب بود و انزیماش خیلی بالا یه دستور ساده دو سه ماه واسش اجرا کردم کاملا خوب شد

پودر شوید خشک روزی یه قاشق غذاخوری بعد ناهار با اب یا ماست 

نوشیدنی دتاکس ترکیبی از دو پر لیمو تازه نعنا فلفلی و چند تیکه خیار از شب قبل بریزید توی بطری و پر اب کنیدش بعد ده ساعت قابل استفادست فقط لیموشو زیاد نریزید فشارتون بیاد پایبن هر روز به عنوان اب ازش بخورید

و خاکشیر صبح ناشتا 

دوای درد همس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه چربی پوستت بیا ی روتبن خوب بگم کامل درست میشه تجربه خودمه  جوش هم داره صورتت؟

آره عزیزم جوش سرسفید

ازبلوغم نیس ۲۰ سالم شده ولی همچنان جوش میزنم

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
آره عزیزم جوش سرسفید ازبلوغم نیس ۲۰ سالم شده ولی همچنان جوش میزنم

عزیزم اینکارو ک میگم انجام بده 

اولا برای پاک کردن ارایش میسلارواتر بگیر 

بعد فوم شستشوی ویتالایر سبزشو بگیر ک سرش براش سیلیکونی داره برای شستشو.بعد یه تونر سبز ویتالایر و کنارش ابرسان ویتالایر برای پوستای جوشدار و حساسه و ضد جوش اویدرم باید هر شب و صبح استفاده کنی .اول پاک کردن ارایش بعد شستشو و زدن تونر بعد ک تونر یکم خشک شد ابرسان ویتالایر بزن یکم ک جذب شد ضد جوش بزن روی جوشات تا صبح.و کنار همه اینا پاکسازی کبدتو انجام بده با چیزایی ک گفتم.ی ماهه جواب میگیری اما منظم انجام بده.فقط واسه لکش بعدا بیا بگو بهم تا بهت بگم چیکا کنی.رویه بالشتتو همیشه بشور با ارایش نخواب اصلا در طول روز ضد افتاب مخصوص پوست جوشدار بزن من خودم ویتالایر  بی رنگ میزنم عالیه 

عزیزم اینکارو ک میگم انجام بده  اولا برای پاک کردن ارایش میسلارواتر بگیر  بعد فوم شستشوی ...

مرسی خوشگلم 💕

ضدافتاب قراره بخرم حتما امتحان میکنم امیدوارم جواب بده 

شما جوشاتون کاملا رفع شد؟

لطفا پستامو لایک نکنین🤞🏽
مرسی خوشگلم 💕 ضدافتاب قراره بخرم حتما امتحان میکنم امیدوارم جواب بده  شما جوشاتون کاملا رفع ...

قربونت عزیزم.اره من واقعا پوستم نابود بود دهیتراته پر جوش قرمز و سرسفید.کلا پوست چرب اگه روتین نداشته باشه داغون میشه حتما ضد جوش و فوم شستشو رو بگیر اگه بقیه رو نتونستی اما کامل باشه بهتره و زودتر نتیجه میگیری