2777
2789
عنوان

بارداری

108 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من۳۵هفته و ۴روز هستم دکتر گفت به دلایلی هفته دبگه باید زایمان کنی

من هم پساری گذاشتم دهانه رحمم باز شده از خیلی وقته سونو هم که خیلی وقت پیش رفتم گفت خیلی باز شده نمیدونم چقد منظورشه و طول سرویکسم خیلی کوتاه شده زیر ده هست 

دکتر گفت طبیعی زایمان کن 

زایمان اولمه خیلی میترسم من با این شرایط ممکنه خیلی درد بکشم؟ 

ممکنه یه روز دوروز درد بکشم؟ اصلا کسی هست مثل من بوده و زایمان کرده باشه راحت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز دوروز که درد نمیکشی من زایمان اولم ۱۲دردام شروع شد ۳ونیم زایمان کردم

من دوست دارم اقدام کنم برای بارداری پارسال عروسیم بوده ، از ترس همین زایمان کردنه که برای اقدام دو دل میشم هی میرم تو فکر وگرنه عاشق بچه م

من دوست دارم اقدام کنم برای بارداری پارسال عروسیم بوده ، از ترس همین زایمان کردنه که برای اقدام دو د ...

زایمان طبیعی تلخترین تجربه عمرم بود سر دومی انقد زجر کشیدم که بچه رو نشونم دادن نتونستم تو صورتش نگا کنم

زایمان طبیعی تلخترین تجربه عمرم بود سر دومی انقد زجر کشیدم که بچه رو نشونم دادن نتونستم تو صورتش نگا ...

ولی من تا قبل عروسی از رابطه میترسیدم حالا که رابطه داریم باز از زایمان میترسم این چرخه فکر کنم تا ابد ادامه داره

روش بدون درد چیه آبجی؟

زایمان طبیعی هم مثل سزارین یه امپولی رو به کمرت تزریق میکنن که بدونه هیچ دردی زایمان میکنی هم یه روش داره که تو سرم تزریق میکنن که روش دومی بهتره منم اینسری اگه خدا بخواد میخوام بگم بهم بی دردی تزریق کنن

زایمان طبیعی هم مثل سزارین یه امپولی رو به کمرت تزریق میکنن که بدونه هیچ دردی زایمان میکنی هم یه روش ...

شما میری بیمارستان دولتی یا خصوصی؟ماما میگیری برای خودت یا همون کادر مامایی بیمارستان ؟

[QUOTE=303861078]شما میری بیمارستان دولتی یا خصوصی؟ماما میگیری برای خودت یا همون کادر مامایی بیمارستان ؟[/QUOTE

دولتی هستم چون گفتن بچه ممکنه بره دستگاه و فقطططط این بیمارستان دستگاه اوکی داره