2777
2789
من شوهرم ۱ساله ک بیکاره نابود شدیم😭😭😭😭

ای بابا... 

چرا نمیره سرکار؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بیکار نیست ولی درامدی نداره چون کار جدیدی رو شروع کردیم

من خودم کار میکنم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم ۱ساله ک بیکاره نابود شدیم😭😭😭😭

تخمک اهدا کردید؟؟؟

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

آلاچیق های چوبی و نیمکت های چوبی دیدی؟؟بعضی ساختمونا از همون چوبها برای نما استفادهدمیکنن.

تو دیوار آگهی بزنید نمونه کار بزارید

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
آقا راضی به این کارا نیس که.....🥲

گفتم که اگه تحت فشارین 

متاسفانه مردمم توقعشون رفته بالا

وگرنه کارهست 

الآن ماداریم خونه میسازیم دوتابچه۱۶و۱۸ساله افغان واسه ۸ساعت کار۱میلیون مزدمیگیرن 

ولی خب یه پسرایرانی خیلی کم پیدامیشه که مثل ایناکارکنه 

توقعات بالاست

شوهرمنم بیکارشده  خسته شدم هرجایی میره دوسه ماه میمونه درمیاد ب یه بهونه  البته موقعی هم ...

خب باهاش جدی صحبت کن 

من همون روز اول با شوهرم طی کردم گفت باید پول دربیاری حالا این شرکت یا جای دیگه 

بیممون نباید قطع بشه حتی برای یه ماه 

و حق نداری حتی یه روز به این بهانه که میخوام برم شرکت تو خونه بمونی... 

یکی از دوستای شوهرم هر ماه داره کارشو عوض میکنه اینجا شیفت شبه اینجا پنجشنبه باید برم سرکار اونجا ناهار نمیدن اینجا تایم صبحانه کمه 

هر جایی که میره همینجور بهونه میاره 

اوایل خیلی سعی داشت شوهر منم با خودش همراه کنه ولی من با شوهرم خیلی جدی و سفت و سخت حرف زدم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

خانوما شما خودتون برای خودتون چرا یه کاری راه نمیندازید؟یه کار تو خونه هم پیدا کنید خرج خوردو خوراکتون دربیاد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
گفتم که اگه تحت فشارین  متاسفانه مردمم توقعشون رفته بالا وگرنه کارهست  الآن ماداریم خون ...

اره دقیقا.... و این از اشتباه تربیت کردن پدر مادراس ...... اگ نه ک اینام از تو شکم مادر اینطور نبودن.... مغرور بار اومدن