2777
2789
عنوان

دعوا

124 بازدید | 12 پست

سلام من چن وقت پیش با یکی دعوام شد تو ساختمون که مقصر من نبودم بعدش مادرشوهرم موقع دعوا بی طرف رفتار میکرد و بیشتر به من میتوپید که بعدش زنگ زد گفت بخاطر چشم مردم الکی اینطوری رفتار کردم فرداش باز اومد گفت اگه تنها گیرت آوردن نزار موهاتو بکشن و دستاشو برو تو موهام میخاس بکشه من دستاشو جدا کردم گفتم میخای روی مومن امتحان کنی و پیگیر نشدم اونم گذاش به حساب زرنگیش و حالا حس بدی دارم میگم چرا منم موهاشو نکشیدم که نسوزم به شوخی مثل خودش باید رفتار میکردم شما جای من بودین 

چیکار میکردین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا اگه من بودمممم .....  کفن پیچ تحویل خانوادش میدادم

ببین رفتار مادرشوهر و یجوری بود با خنده اینطوری کرد و اصلا به روی خودش نیاورد منم مثل اسگولها نگاش میکردم فقط سرمو کشیدم که دس نزنه 

مثلاً بهم آموزش میداد 

مادرشوهرو؟

ن طرفی ک باهاش دعوا کردم 

بعدشم ب مادرشوهرم محترمانه میگفتم ت طرف خودتو بگیر ن طرف دیگران اگه بی احترامی ازم ببینی شکایت نکن چون رفتاری باهام کردیو ۲۰ برابرشو ب خودت برمیگردونم چ خودت باشی چ طایفه خودم پس بهتره خوبی کنی

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ببین رفتار مادرشوهر و یجوری بود با خنده اینطوری کرد و اصلا به روی خودش نیاورد منم مثل اسگولها نگاش م ...

کی میزدت؟؟؟ 

ینی اگه‌طرفی ک‌ت رو میزد له نکنی خیلی اسکلی 

چون ب حدی بهش جرئت دادی ک هجوم بیاره سمتتت باید لهش میکردی ک‌حساب کار دست مادرشوهر و بقیه‌بیاد

اون زنده رو که خودم زدم پارش کردم من مادرشوهر و میگم

خوبه پس 

بابا بیخیال مادرشوهر اون له شدنتو بیشتر دوس داره تا چیزای دیگه ات همیشه جلوش قوی مستقل باش

خوبه پس  بابا بیخیال مادرشوهر اون له شدنتو بیشتر دوس داره تا چیزای دیگه ات همیشه جلوش قوی مستق ...

اره اینکه من زدمش به مزاج مادرشوهرم خوش نیومد مادرشوهر و فرداش اومد گفت مثلاً بهم آموزش گیس کشی میداد دستشو برد تو موهام منم دوستی دستاشو آوردم پایین که رو من امتحان نکنه

اره اینکه من زدمش به مزاج مادرشوهرم خوش نیومد مادرشوهر و فرداش اومد گفت مثلاً بهم آموزش گیس کشی میدا ...

خوب کاری کردی ، ناراحتم شد ب ی ورت