2777
2789
عنوان

دوران نامزدی ام .

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجور بودم تنها راه چاره تحریک بیش از حد زنه(با عرض پوزش)

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم منم همین مشکلو دارم الان چند ماهم هست عروسی کردم حداقل خوبه که زود متوجه شدی من دیر متوجه شدم و الان وند ماهه درگیرم البته تمرینامو شروع کردم و خیلی بهتر شدم اما هنوز موفق ب رابطه با شوهرم نشدم که فک کنم تا چند روز دیگه بتونم انجامش بدم برا خیلیا اتفاق میفته ...خیلی حس بدیه منم خداروشکر شوهرم درک میکنه اما خودم خیلی ناراحتم و همش فکرم درگیرشع

عزیزم نامزدی ینی حلقه نشون میارن و محرم نمیشن الان شما اگ عقد کردین زنو شوهرین ن نامزد....بابت مشکلت ...

عزیزم الان بحث سر نامزد بودن یا نبودنم نیس . شما صورت مسله رو پاک نکن

عزیزم الان تو دوران نامزدی هستی اقل مطلب رو بزار واسه عروسیت  تو نامزدی هنوز پاهاتون تو زندگیه ...

الان میام میگن نه آدم خوبیه ما 10 ساله دوستیم و این همچین آدمی نیست 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 

عزیزم منم تا ی ماه پیش به درد تو دچار بودم اینقد ناراحت بودم ک حد نداش بعد عروسی تا دو هفته رابطه نداشتیم چون نمیشد و میترسیدم اما دفه سوم زیاد بهش فک نکردم و...و شد

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
عزیزم الان تو دوران نامزدی هستی اقل مطلب رو بزار واسه عروسیت  تو نامزدی هنوز پاهاتون تو زندگیه ...

با تموم احترام این مسله رو قبول ندارم . اگه قراره شناختی باشه .رابطه و شناخت نقاط بدن  هم جز مسائل مهمه . 

تمریناتش کلا روزی ۱ ساعت وقت میخواد ، مثلا ۴ تا یک ربع در طول روز که بلاخره کمتر و بیشتر میشه وقت گذاشت . 

اوایلش برای تمرین خیلی به خودت سخت نگیر ، تمرکز و فکر آروم داشته باش . تمرین کگل رو خیلی زیاد انجام بده ، مثلا وقتی خوابیدی یا حتی در حالت نشسته 

همون کانال رو عضو بشو ، یه نفر راهنماییت می‌کنه 

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من