2777
2789
عنوان

دوران نامزدی ام .

900 بازدید | 50 پست

خانواده ام مشکلی ندارن با رابطه و این جور چیزا .

اینو گفتم ک جبهه نگیرید ک طرف دلسرد میشه .

من از همون اول ک‌ با میل خودم خواستم این کارو انجام بدم دیدم نمیشه .یعنی من در عشق بازی کاملا اوکی بودما . ولی تا زمانی دخول میخواست انجام بشه خودمو سفت میکنم و کار به گریه و زاری کشیده میشه . 

مشکلم رو متوجه شدم ک چیه . من واژینیسموس دارم ی نوع اختلال و ترس از رابطه است .

و راه درمانش رو هم می‌دونم چیه . یعنی ی پیجی  هست رایگان به این جور آدما کمک می‌کنه . الان مشکل من اینکه ک  نمی تونم درمانش رو شروع کنم چون به ی زمان خیلی طولانی تنهایی نیاز داره . ک‌منتظرم برم خونه خودم . 

ولی من همش حس ناکافی بودن دارم همش ناراحتم . همش ذهنم درگیره ک چرا مثل بقیه نمی تونم ی کار ساده رو انجام بدم .

نیاز به همدردی دارم . 

البته همسرم بنده خدا تا حالا همش بهم روحیه داده .و مشکلم رو یکبار به شوخی هم نگفته . 

ولی من واقعا ناراحتم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش.حالا ک سر زندگیتون نرفتین با همسرت در موردش صحبت کن  وقتایی ک با همسرت تنها هستین ...

شما فکر کن ما همه روشی رو امتحان کردیم ولی نمیشه . قفل میشم