2777
2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده نداره من جرعت ندارم حتی صداش کنم 

چی اوضاعی شد 

خب تو ساعت گوشی رو از رو زمان بندی بردار که زنگ نزنه و توهم بخواب 

ولی یبار کاری که گفتم امتحان کن 

گرچــه ای دوســــت غرور دلــــــت احســــاس مـــرا درک نکـــرد…آفریــــن برغـــم عشــــقـــت کــه مرا ترکـــ نکرد
چی اوضاعی شد  خب تو ساعت گوشی رو از رو زمان بندی بردار که زنگ نزنه و توهم بخواب  ولی یبا ...

گوشی خودشو میزاره رو زنگ و من نمیتونم بهش دست بزنم ،عصبیه سرو صدا میده الان ۴۰ دیقه اس دیگه گوشیش زنگ نمیخوره و بیدار نمیشه دیگه

خیلی دلم میخاد ازش جداشم  خیلی دوسش دارم اما اینکه نمیتونه صبحا بیداربشه کلافه کرده منو روانیم ...

نه عزیز دلم این داستان مهمی نیست واسه جدا شدن , اینکه مسولیت قبول نمیکنه و این لجباشیشه که باید درست بشه,,, ی روز امتحان کن بیدار شدی بیدارش نکن بی تفاوت باش خودتو بزن بخاب ببین ریکشنش چیه

قبول کن نمیتونه صبحا بره سرکار 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
نه عزیز دلم این داستان مهمی نیست واسه جدا شدن , اینکه مسولیت قبول نمیکنه و این لجباشیشه که باید درست ...

من ادم پرتلاشی هستم ولی منو محدود کرده نمیزاره برم سرکار ،از صبح زود بیدارمیشم همش چشمم به ساعته که بره سرکار،چقدر لجبازی اخه؟از ۷ونیم تاحالا،بخدا من ۲۸ سالم بیشتر نیس دارم دق میکنم ازاین زندگی ،نه خونه داریم نه ماشین