2777
2789
عنوان

شوهرم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 67 پست
گوشی خودشو میزاره رو زنگ و من نمیتونم بهش دست بزنم ،عصبیه سرو صدا میده الان ۴۰ دیقه اس دیگه گوشیش زن ...

وااای خداااا یاد ۲۰ سال زندگی خودم افتادم که شوهرم همینجوری زجرم داد😨😨

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ادم پرتلاشی هستم ولی منو محدود کرده نمیزاره برم سرکار ،از صبح زود بیدارمیشم همش چشمم به ساعته که ...

نکنه شیرازیِ..بگو بابا مسافرا رفتن جا موندی از رسوندنشون

هر بار این درو محکم ببند برو
بچه ها شما جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟به باباتون میگفتین؟با این چیزایی که از شوهرم تعریف کردم؟عصبی ...

قبل ازدواج بایدبیشتردقت میکردی عزیزم کامل ازش شناخت پیدامیکردی ولی خب شده دیگه من بودم ترکش میکردم

Dunyada olumden baskasi yalan
چیکار کردی؟

هیچی یه عمر همه جوره باهاش ساختم الانم یکماهه گذاشته رفته میخوام جدا شم ولی دارم از غصه میمیرم با همه بدیاش خیلی دوسش دارم😭😭

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@
 قبل ازدواج بایدبیشتردقت میکردی عزیزم کامل ازش شناخت پیدامیکردی ولی خب شده دیگه من بودم ترکش می ...

خیر سرم خودم انتخابش کردم ،چقدر براش جنگیدم 

ولی دیگه کم اوردم ،خانوادم میگفتن بهم من قبول نمیکردم 🥺خیلی دوسش دارم چندسال دوست بودیم ولی الان خیلی پشیمونم حس میکنم جوونیم داره تباه میشه 

هیچی یه عمر همه جوره باهاش ساختم الانم یکماهه گذاشته رفته میخوام جدا شم ولی دارم از غصه میمیرم با هم ...

منه خر هرجوری باشع دوسش دارم ،ولی واقعا دیگه دارم نابود میشم تو این ۱ سال 😭شوهرای دوستام از ۶ سرکارن