2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کسی بلده؟

352 بازدید | 9 پست

خواب دیدم شام غریبان امام حسین یعنی عاشورا شبش، دو دل بودیم بریم هیئت یا نه

بالاخره رفتیم اونجا یکی از آشناهارو دیدم که پسرش فوت کرده

بعد خیلی خوشحال بودم که اومدم هیئت یه لحظه انگار از بالا شلوغی و جمعیت هیئت رو دیدم نور قرمز پخش بود تو هیئت

بعدشم تموم شد مراسم با مامانم داشتیم برمیگشتیم انگار صبح شده بود بهش گفتم دیدی گفتم چقدر خلوت میشه

تعبیر خواب عزاداری برای امام حسین حاجت روایبه خلوت شدن برطرف شدن نگرانی هاست شلوغی ازدحام افکاریه که داری و احساس فشاری که بابت موضوعی که فکرش اذیتت میکنه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
تعبیر خواب عزاداری برای امام حسین حاجت روایبه خلوت شدن برطرف شدن نگرانی هاست شلوغی ازدحام افکاریه که ...

وای واقعا؟ خدا از دهنتون بشنوه

حتی اگه بعد اذان هم باشه تعبیر داره؟ چون یادم نمیاد چه ساعتی دیدم

دقیقا ذهنم خیلی شلوغه

توروخدا دعام کنید به حاجتم برسم🌹❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای واقعا؟ خدا از دهنتون بشنوه حتی اگه بعد اذان هم باشه تعبیر داره؟ چون یادم نمیاد چه ساعتی دیدم د ...

بله حتما میرسی من معتقدم این خوابها هر ساعتی دیده بشه تعبیر داره 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
وای واقعا؟ خدا از دهنتون بشنوه حتی اگه بعد اذان هم باشه تعبیر داره؟ چون یادم نمیاد چه ساعتی دیدم د ...

محتاجم به دعا چشم انشاالله به زودی زود حاجت روا میشی 

ممنونم  انشالله، خیلی حالم بد بود امید گرفتم❤️❤️

خدارو صد هزار مرتبه شکر امیدتو حفظ کن من بهت میگم مشکلت برطرف میشه فقط بزار وقتش خودش میرسه