2777
2789

السلام علیک یا حسین بن علی علیه سلام السلام علیک یا ثارالله السلام علیک یاابن فاطمه سیده نساء العالمین ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🖤السلام علیک یا اباعبدالله🖤

🖤السلام علیک یابن رسول الله🖤

🖤السلام علیک یابن امیرالمؤمنین🖤 

❣السلام علیک یابن فاطمه الزهرا ❣

🖤السلام علیک یا ثارالله وابن ثاره🖤

🖤السلام علیک یا ابالشهدا🖤

🖤السلام علیک یا قتیل العبرات🖤

☘️ممنونم عزیزم بابت تاپیک خوبت، الهی به نگاه امام حسین علیه السلام حاجت روا بخیر و عاقبت بخیر بشی.☘️

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
حاجاتت رو بنویس و بر امام حسین علیه سلام صلوات بفرست...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا به

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

جانم فدایت یا حسین ..این جان ناقابل من ای خاک پاکت سرمه چشمان عاشقانت..کاش میشد دوباره بخوابم بیایی مولای سخاوتمندم  قسم به به این ماه محرمت ای تشنه لب  قسم به عزت و آبرویت قسم به اشک عاشقان و مقربانت حاجت مرا روا کن حاجتی که تو آز آن بی‌خبر نیستی و هرکس هر حاجتی دارد به حق بزرگی و عظمت خداوند حاجت روا بفرما،💚🙏

🖤السلام علیک یا اباعبدالله🖤 🖤السلام علیک یابن رسول الله🖤 🖤السلام علیک یابن امیرالمؤمنین🖤&nbs ...

تشکر دوست عزیزم انشاالله خدا به حق این ماه عزیز حاجات شمارو هم روا کنه.ممنونتم گلم.

تشکر دوست عزیزم انشاالله خدا به حق این ماه عزیز حاجات شمارو هم روا کنه.ممنونتم گلم.

ان شاءالله 🤲

ممنونم و همچنین عزیزدلم💌

صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
سلام استارتر اگ ممکنه تاپیک آخرتون رو دقت کنیدکاربر مردی هستند که شمامتوجه نشدیداقااند گویا.ان شاالل ...

مرسی ک گفتی اصلا دقت نکرده بودم به امضاش..

نه هنوز حاجت نگرفتم پناه برخدا...دعام کن.