2777
2789

همش حس میکنم پشیمون میشم 

از یه طرف دلم میخواد دو نفر ادم بخونن بلکه نظر خوبی بدن

از یه طرف نمیتونم اون همه غمو مرورکنم و بنویسم دلم میخواد تیکه به تیکه بزارم مثلا هرروز یه قسمت بنویسم و بزارم 

از یه طرف احتمالا اینجوری میترکه

شما نظر بدید ببینم چکارکنم

بنظرتون ی تاپیک بزنم یه قسمتشو بزارم ببینم چی میشه یاکلا چکارکنم سر درگمم 

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننویس مگه بیکای ☺️❤🌹💖

دلم میخواد خودمو خالی کنم 

اشتباهتمو قشنگ ب یاد بیارم

من این اهنگ بابک جهانبخشو خیلی دوس دارم (خودمو دارم که)وقتی تک و تنها توی یه استان دور و غریب بودم که فقط ادمای نامرد دور اطرافم بودن و چشمام پراز اشک میشد از بی کسی، این اهنگ توی فروشگاه پلی شد و انگار اروم جون من بود.

اگه نوشتی من صدا کن فقط اگه خواستی بنویسی یکجا بنویس بزار 

آره بنویس خودتو خالی کن و اینکه یادگاری میمونه برات چندسال دیگه میخونیش یادت نمیره چه سختی کشیدی اینجارو مثل دفتر خاطرات میشه منم بعضی چیز هارو مینویسم تا یادم نره چی شده

خدایا شکرت🙏🙏🙏
اگه نوشتی من صدا کن فقط اگه خواستی بنویسی یکجا بنویس بزار  آره بنویس خودتو خالی کن و اینکه یاد ...

از ی طرف میترسم اشنایی چیزی پیدابشه باید بعدش بترکونن

اسی جان نوشتی هرجا منم تگ کن 

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
اسی جان نوشتی هرجا منم تگ کن 

چشم