2777
2789
عنوان

کاش بچمو نمیزدم حالم خیلی بده

222 بازدید | 14 پست

چند وقته بچم 3 سالشه خیلی اذیتم میکنه همش بهونه میگیره هرجوری که بهونشو میبرم ی دیقه بعد یه جور دیگه بهونه میگیره منم زدمش خیلی پشیمونم خییییلی نمیدونم تو یه لحظه میام بخودم میبینم زدمش نمیدونم چیکار کنم واقعا

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا 

برو روانشناس تا از این بدتر نشده 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
یسعی کن دیگه نزنی ولی این همه خودتو عذاب نده برا همه پیش میاد بچه رو بزنن، طبیعی دیگه

دلداری میدی بده اما جمع نبند توروخدا :/

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

وای توروخدا دیگه نزنش خواهش میکنم طفلی الان دقیقا تو اون سن رومخشه لطفا هرجوری که هست تحمل کن

یه خواهش دیگه ام میکنم اعتماد بنفس بچتو خورد نکن و اعتماد بنفسشو ببر بالا به استعداداش اهمیت بده هیچوقت بهش برچسب نزن 

من خودم به عنوان یه نوجوون مامانم تو بچگی کلی اعتماد بنفسمو گرفت و الان با هزار بد بختی اعتماد بنفسمو بردم بالا

دلداری میدی بده اما جمع نبند توروخدا :/

مگه به شخص خاصی اشاره کردم به شما بر خورد، واقعیت گفتم تا جایی که من دیدم برا همه پیش میاد من کار ایشون رو تایید نکردم فقط گفتم خودتون عذاب ندین و سعی نکن نزنین دیگه

مگه به شخص خاصی اشاره کردم به شما بر خورد، واقعیت گفتم تا جایی که من دیدم برا همه پیش میاد من کار ای ...

ی جور توهینه ب کسایی ک میتونن خودشونو کنترل کنن

چون اینجا ی سایت عمومیه همه پستا و تاپیکارو هرکسی میتونه بخونه فقط پی‌وی متعلق ب 2 نفره... 

زدن بچه طبیعی نیست. 

🌷

سعی کن خودتو کنترل کنی 

پسرم ۴ سالش بود زدمش 

الان ۱۹ سالشه هر شب مثل خوره اون گریه. هاش آزارم میدن 

هزار باز ازش خواستم منو ببخشه 

ولی آروم نمیشم 

بزرگ ترین عذابه برام یادم که میاد 

بدون اجازم رفته بود خونه دایی همسرم کلی دنبالش گشتم عصبی شدم 🥺🥺

واسه منم پیش اومده و هرگز نمیبخشم خودمو اما ازش درس بگیر و به این فکر کن که یه فرشته تو دستته.

من از این تکنیکا استفاده کردم تا میشه گفت کتک به صفر رسید .

نفس عمیق و شمردن چون ثانیه تو اوج عصبانیت 

یا اون لحظه که خیلی عصبانیم و میرم سمتش یا بغلش میکنم یا هیچ نمیگم و دستش رو میگیرم و نگاهش میکنم فقط .