2777
2789

ما یه اپارتمان داریم که کوچیکه دوتا بچه ی کوچک هم دارم جامون کوچکه اینجا.میخوایم بفروشیم با یه ۴۰۵ اس ال ایکس گفتیم این دوتا بفروشیم یه ویلایی برداریم الان یه ویلایی دوطبق گیرمون اومده که شوهرم میگه اگه پول کم اومد موافقی هم ۴۰۵ هم پرشیا رو بفروشیم پرشیا صفره.دلم زیاد راضی نیس شما بودین چیکار میکردین?

بی برو برگرد قبول میکردم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا قبول میکردم ماشین دوباره میاد سرجاش اما خونه ویلایی خوب ن 

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

با این که بدون ماشین یرام سخته از ۱۶ سالکی ماشین داشتم ولی همین الانم برای مغازه زدن قبول کردم جفت ماشینا رو‌فروخت، ارزش داره برای خونه ماشین بفروشی کم کم دستت میاد بهترشو میخری

با این که بدون ماشین یرام سخته از ۱۶ سالکی ماشین داشتم ولی همین الانم برای مغازه زدن قبول کردم جفت م ...

ما بی ماشین نمیشیم میگه اگه پول کم اومد دوتاش بفروشم یه پراید مدل پایین بخرم بعد ثبت نام میکنم دوباره

من بودم حتما قبول میکردم 

راحتی که بچه هات تو ویلایی دارن هزار برابر بیشتر از راحتی ماشین داشتن هست وارزش داره 

انشالله بعد یه مدت ماشین هم جایگزین میشه ومیشه خریدش 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

ما دوهفته س ماشینو فروختیم برای خونه 

افسردگی گرفتم 

خیلی دلم .گرفته 

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
قطعا قبول میکردم ماشین دوباره میاد سرجاش اما خونه ویلایی خوب ن 

خونه که دیدیم ۳۰ سال ساخت هستا ولی خب دو طبقه هس ۲۳۵ متر هس و اینکه با یه کناف و تعییر جزیی عالی میشه.نمای ساختمون هم ۳ساله که درستش کرده