ghari_گـاری1380 مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 723 عنوان کسی هست اهل فیلم نگاه کردن باشه اسم این فیلم چیه ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 32 پست فیلمه بود که ب دختره تجاوز شد تو جنگل بعد از دستشون فرار کرد و همه رو تلافی کرد و کشتشون 1402/05/12 | 01:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 نه بابا سینمایی خیلی ازاین مدل فیلمهاساختع شدولی فجیع ترینش همین چندسری فیلم بوداصلن دوس نداشتم روحیم روله کردهنورم بعدچتدسال یجوریم ازفیلم های تجاوزمتنفرم من فصل 2شوفک کنم دیدم که دختره میخاست مدلینگ بشه سری جنگلم بودیا1بودیا3 ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17023 آره تف به گورت یا قبرت گمونم چرت هم هست حیف وقت خدایی🤣🤣
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12852 خیلی ازاین مدل فیلمهاساختع شدولی فجیع ترینش همین چندسری فیلم بوداصلن دوس نداشتم روحیم روله کردهنورم ... خب پس کنسله و نمیبینم دیگه
aysoo77 عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 2999 فاطما گل؟ به غیر فاطمه گل به کس دیگه ای تجاوز نشد؟ بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
همبرگرخرچنگی عضویت: 1402/04/13 تعداد پست: 1213 به غیر فاطمه گل به کس دیگه ای تجاوز نشد؟ چرا شد اما تنها تجاوز گروهی اون اومد تو ذهنم درجا من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 خب پس کنسله و نمیبینم دیگه نه فیلمش خوشگله بدک نیس روحیاتم من سازگارنیس مثلن فیلمهای سری سجین ندیدم هزارپای انسانی یاشهدایاپیج اشتباه ازفیلمهای شکنجه تجاوزخونریری متنفرم ولی خب تادلت بخادجن وروح دوس دارم ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 چرا شد اما تنها تجاوز گروهی اون اومد تو ذهنم درجا حتی فاطماگلم روم تاثیربدی گذاشت ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12852 نه فیلمش خوشگله بدک نیس روحیاتم من سازگارنیس مثلن فیلمهای سری سجین ندیدم هزارپای انسانی یاشهدایاپیج ... نه منم حس میکنم عصبی میشم 😑 باز ممنونم بابت راهنمایی و اینکه نظرتو گفتی عزیزم
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 نه منم حس میکنم عصبی میشم 😑 باز ممنونم بابت راهنمایی و اینکه نظرتو گفتی عزیزم فدای تو عزیزم من تمام فیلمهاروغربال کردم عاشق فیلم ترسناک ورازالودهستم ولی سراغ این سبک هانمیرم شبی دوتافیلم مبینم ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12852 فدای تو عزیزم من تمام فیلمهاروغربال کردم عاشق فیلم ترسناک ورازالودهستم ولی سراغ این سبک هانمیرم شبی ... وای اره منم خیلی دوست دارم ولی مثلا تو سبک فیلمایی مثل هری پاتر ویچر هابیت و ارباب حلقه ها یا مثلا استرنجر تینگز و این طور چیزا اگه شبیه اینا دیدی میشه بگی لطفا
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 وای اره منم خیلی دوست دارم ولی مثلا تو سبک فیلمایی مثل هری پاتر ویچر هابیت و ارباب حلقه ها یا مثلا ا ... نه خب دنباا این سبک هانمیرم که تخیلی وفانتزی هستن البته یکمی هاشودیدم انفاقی ولی نه همشودکتراسترنج1و2-افسانه ده حلقه شانچی ازکمپانی ماربل ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
آسمانهفتم عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 8238 نه خب دنباا این سبک هانمیرم که تخیلی وفانتزی هستن البته یکمی هاشودیدم انفاقی ولی نه همشودکتراسترنج1و ... من دنبال فیلم هایی درسبک روانشناختی ورارالود که روح شیطان کودک قاتل داره هستم ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،