2777
2789
عنوان

ب نظرتون بخشیده شدم

201 بازدید | 13 پست

یه گناه بزرگ رو چندبار انجام دادم بعدفهمیدم فریب خوردم توبه کردم الان حال خیلی بدی دارم همش احساس ندامت گریه پشیمونی استغفار مدام ب نظرتون خدا من میبخشه خودم هنوز خودم رو نبخشیدم وهمینطور فردی ک منو فریب داد وفردی ک باعث شد فریب بخورم البته خودم بیشترازهمه مقصر بودم اما الان واقعا پشیمونم ایامن بخشیده میشم چکارکنم؟

دنیا مثل آینه است...همون چیزی رو بهت نشون میده...ک هستی...

میبخشه 

مطمعن باش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم لایک

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احساس گناه بعد توبه وسوسه شیطونه 

مگه میشه توبه کنی و با همه وجودت پشیمون باشی 

اونوقت خدا نبخشه😍😍😍

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳

ن حق الناس نیست شوهرم ب من خیلی بی محلی میکرد من بهش خیانت کردم الان خیلی پشیمونم وقتی یادم میاد خیلی بیشترپشیمون میشم ازشدت پشیمونی دوستدارم خودکشی کنم امامیگم خدا شاید من ببخشه ب نظرتون میبخشه

ن حق الناس نیست شوهرم ب من خیلی بی محلی میکرد من بهش خیانت کردم الان خیلی پشیمونم وقتی یادم میاد خیل ...

خیانت در چه حد بوده؟ رابطه هم داشتی؟اگه داشتی حواست باشه بچه دارنشی.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭

عزیزم ماجرای چندماه پیش 

گذشت اما نمیدونم خدا من بخشید یا ن باور کن همسرمم تدی این ماجراها بی تقصیر نبود خیلی اخلاقش بده باهام خیلی

گذشت اما نمیدونم خدا من بخشید یا ن باور کن همسرمم تدی این ماجراها بی تقصیر نبود خیلی اخلاقش بده باها ...

درکت میکنم عزیزم ولی بعضی مرداهم خیلی عوضین به این فکرنکردی حین رابطه دوربینی چیزیرجای کارگذاشته که تاآخرعمرت ازت آتو داشته باشه. 

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
عزیزم ماجرای چندماه پیش 

بنظر میاد خانم ساده وبی ریایی هستی حواست بیشتر به خودت باشه به هرکسی اعتمادنکن.

درکت میکنم عزیزم ولی بعضی مرداهم خیلی عوضین به این فکرنکردی حین رابطه دوربینی چیزیرجای کارگذاشته که ...

عزیزم چی بگم ن از این بابت میدونستم اینکارو نمیکنه الان ک دیگ خداراشکر تمام شد شوهرم خیلی بهم ظلم کرد بخدا خیلی اخلاقش باهام بد بود

بنظر میاد خانم ساده وبی ریایی هستی حواست بیشتر به خودت باشه به هرکسی اعتمادنکن.

دیگ هرگز ب هیچکس اعتمادی نخواهم کرد