2777
2789

سلام دوستان من قبلا ازدواج ناموفق داشتم و کلی سختی کشیدم تا الان که مستقلمو کمی به ثبات رسیدم

از طریق شوهر خواهرم به یه اقا برای ازدواج معرفی شدیم خیلی شرایط خوبی دارن و من راضیم

موضوع اینه توی دوران اشناییمون شوهر خواهرم همیشه تذکر میداد که فاصله مونو حفظ کنیم

الان نامزدم میگه شوهر خواهرت نذاشت ما بهم حسی پیدا کنیم یه جورایی بد بین شده

توی رفتاراش سردی دیدم امشب گفتم من نمیخام اذیت شی اگه حالت با من خوبه بمون اگه نه ... گفت بهم زمان بده فکرم درگیره

دوستان من چه کاری انجام بدم؟😞😞😞

زمان بده نزار حس کنه خیلی دلته و دوراز جون آویزونی مغرور و جذاب باش قسمتت باشه میاد سمتت

ممننونم عزیزم که وقت گذاشتین

معمولا من صب بخیر و اینا رو میگم

یعنی دیگه اینکارو نکنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممننونم عزیزم که وقت گذاشتین معمولا من صب بخیر و اینا رو میگم یعنی دیگه اینکارو نکنم؟

نه نگو تجربه ۱۲ سال زندگی متاهلی و نامزدیم میگه سعی کن اون پیام بده اول هرچقدر سرسختتر عزیزتر

اینم بگم بخوادت میاد نخوادم همینو میکنه بهونه و میره

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
پس بهش زمان بده.. حالا که خودت بهش گفتی اگه حالت با من خوب نیست... بعدم حتما شوهر خواهرت چیزی میدونس ...

میگه اگه بحث محرم و نامحرمه چرا جلوی اون راحت بودی اما من نا

یه حرفای غیر منطقی میزنه

دردم اینه به خیلیا نامزدیمو اعلام کردم ابروم میره😭😞

میگه اگه بحث محرم و نامحرمه چرا جلوی اون راحت بودی اما من نا یه حرفای غیر منطقی میزنه دردم اینه به ...

بخاطر همین رفتارا وحرفا همیشه بدبخت شدیم ومجبور شدیم با هر چیزی بسازیم... مگه گناه کردی که ابروت بره