2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از عفونت بدتره؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
نترس بی خطره هم میترونیدازول هم پماد کلوتیمازول

خیلی میترسم برا جنین ۱۴ هفتمه 

بعدش داخلی استفاده کردم موضعی نه 

خدایا منو به رویاها و آرزوهام برسون 💚
من از اول بارداری تا شب زایمان استفاده کردم تنها پمادی بود که به حداقل به طور موقت آرومم میکرد

ضرری برا جنین نداره 

آخه استرس گرفتم 

چطوری استفاده کردید 

موضعی یا داخلی و چه مقدار و با اپیلاکتور استفاده کردید؟

خیلی میترسم برا جنین ۱۴ هفتمه  بعدش داخلی استفاده کردم موضعی نه

خطری نداره چون تو بارداری بدن ضعیف میشه فوری عفونت میکنه ادم.خطر عفونت خییلی زیاده پس عفونتت رفع کن.پماد سرساعت بزن و سعی کن بیرونی استفاده کنی...

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
ضرری برا جنین نداره  آخه استرس گرفتم  چطوری استفاده کردید  موضعی یا داخلی و چه مقد ...

نه عزیزم نگران نباش من هم موضعی هم داخلی ولی اصلش داخلیه . کامل میکردم داخل ولی اگر می‌ترسی تا دو سومش رو پر کن 

نه عزیزم نگران نباش من هم موضعی هم داخلی ولی اصلش داخلیه . کامل میکردم داخل ولی اگر می‌ترسی تا دو سو ...

تشکر آخه پیاما قدیمی رو میخوندم احساس خطر بیشتری میکردم تا اومدم تاپیک زدم 

خیلی میترسم برا جنین ۱۴ هفتمه  بعدش داخلی استفاده کردم موضعی نه

سلام عزیزم منم تازه رفتم تو ۱۴ هفته برا منم نوشته شما استفاده کردی مشکلی برات پیش نیمد ؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم منم تازه رفتم تو ۱۴ هفته برا منم نوشته شما استفاده کردی مشکلی برات پیش نیمد ؟؟

نه مشکلی پیش نمیاد 

پماد رو تا ۳   ۴ سانت استفاده کن بیشتر نه 

من زیاد پماد رو استفاده نمیکنم وقتی عفونت گرفتم فوق فوقش ۲ تا ۳ روز